![]() |
Serdar Kurtuluş:Formamı Özledim http://www.karakartal.com/images/hab...urtulus018.jpg "Formamı özledim" Geçtiğimiz yılki performansıyla Beşiktaş’ta yıldızı parlayan Serdar Kurtuluş başarılı futboluyla milli takıma kadar yükselmişti. Ancak bu sezon Kurtuluş sakatlıklardan bir türlü kurtulamadı. Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Porto ve Marsilya maçlarında ciddi şekilde sakatlanan Serdar, Süper Lig’in 16. haftasındaki A.Gücü karşılaşmasıyla birlikte formasına kavuştu. Ancak oyunun henüz 8. dakikasında ayağına aynı yerden aldığı darbeyle sahalara bir defa daha veda etti. Kurtuluş 10 haftalık aradan sonra dün nihayet takımla birlikte çalışmalara başladı. “FORMAMI ÖZLEDİM” Forma giyemediği dönemlerde çok sıkıntı çektiğini belirten Serdar Kurtuluş, “Takım arkadaşlarımı böyle bir zamanda yalnız bıraktığım için üzgünüm. Kazandığımız ve 4 yıl aradan sonra lider olduğumuz G.Saray maçı sonrasında üzüntümden sabaha kadar uyuyamadım ve ağladım. Adeta hayata küstüm. Hocamla görüştüm. Trabzon maçında oynayıp oynayamayacağımı sordu. Bir hafta daha dinlenirsem eski günlerime yeniden kavuşacağımı düşünüyorum. Hepimiz şampiyonluğa inandık. Formamı çok özledim” dedi. Kaynak: Türkiye 14.03.2008 |
Bizde seni özledik be koç |
al artık sağ bekte yerini yada ön liberoda sana çok ihtiyacımız var |
Şu an sana en çok ihtiyacımız olan bir dönem |
bence kesinlikle oynamalı. |
bizde seni özledik Serdar! |
serdar kurtuluş kontör'lü telefon kullanıyo |
biz de seni adamım o güzel ortalarınla asistlerini özledik.. |
gel artık bee gel |
Alıntı:
|
Alıntı:
insan sonuçta ben olsam bende kontörlü kullanırım eğer futbolcu olsam |
gayet ciddiyim:))) dikkatli çocuk sewerim keretayı |
yuh o zman ne diim oldu olacak parça kontörle konuşsun olcak işmi bjk futbolcu |
serdar seni ozledık trabzonda macında oynamanı istiyoruz.... |
Valla bizde seni özledik.Seni aramadık desek yalan olur,sağ kanadımız çöktü resmen...Bir an önce gelde şu formayı giy bi daha çıkarmamak üzere... |
trabzon maçında formana kavuşursun umarım bizde seni çok özledik |
Haydi tam zamanı şimdi serdar |
bizde seni çok özledik ya umarım ts maçında bomba gibi dönersin . |
bır kere serdar abım konturlu hattı yok 3 hattı var 3 de faturalı kım konturlu dıyorsa yalan serdar abımın butun hatları faturalı aılesı kız arkadası ve arkadasları ıcın ayrı telı var uydurmayın |
iyileşmesi çok iyi oldu yaa gelecekte takımımıza büyük yarar sağlayacak bir futbolcu bence ts macında 45 dakikada olsa oynamalı ezikbahce macına hazır olmalıı |
Ah asıl biz seni özledik..kaç maçta aradık seni!! |
[quote=aslibjkk;617016]bır kere serdar abım konturlu hattı yok 3 hattı var 3 de faturalı kım konturlu dıyorsa yalan serdar abımın butun hatları faturalı aılesı kız arkadası ve arkadasları ıcın ayrı telı var uydurmayın[/ senin profilde yaşın 22 yazıyo serdar senin nasıl abin oluyo oda 21 veya 22 yaşında olması lazım. |
bizde seni ozledik be serdarim gelde kurtar bizi su alinin elinden |
bir an önce ilk 11 deki yerini almalı,ali tandoğanda büyük düşüş var hatta takıma zarar veriyor artık |
Bize ne adamın hattından kontöründen, maçlarda oynasın yeter :) |
ah kıyamam bi de ağlamış.. salı gnü formasını yollamış bana,o yzden mi öslemiş:Dgeri yollıyım mı? |
[quote=zorro;617321] Alıntı:
serdar bjkya daha uzun yıllar hizmet verecek böyle zorunlu aralar dışında o formayı da bırakmaz zaten dönüşü güzel olur inşallah... |
bizde onu hatta serdarları(ozkanda)cok ozledik |
Bizde seni özledk belediye maçında görmek istiyoruz seni... |
Türkiye`de Saat: 10:03 . |