![]() |
Bobo 11'de! http://www.karakartal.com/images/hab...obo79_1403.jpg Bobo 11'de! Beşiktaş kaptanı İbrahim Üzülmez takımda 'Gol atana bin dolar' sözünün ardından dün Bobo ilk tahsilatını yaptı. G.Birliği'nin uzatma dakikalarında attığı golle Beşiktaş'a üç puanı getiren isim olan Bobo, İbrahim Üzülmez'e, "Kaptan paraları hazırla. Sezon sonuna kadar daha çok paranı alırım senin" dedi. Üzülmez ise Brezilyalı futbolcuya, "Sen gollerini at. Gerisini düşünme" diye takıldı. Bu arada Bobo'nun Trabzon maçında ilk 11'de forma giymesi bekleniyor. Holosko'yu sağ kanatta görevlendirecek olan teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, ileri ikilide de Bobo-Nobre ikilisine yer vereceği bildirildi.Kaynak: Sabah 14.03.2008 |
hadi bakalım bobo at gollerini de al paralarını kaptanda ilkkez saha içinde değil ama saha dışında kaptanlığını gösterdi:) |
Bobo golünü tahsil etti! İBRAHİM Üzülmez'in "Gol atana bin dolar" sözünün ilk kazananı Bobo oldu. G.Birliği'ne son dakikada attığı golle 3 puanı getiren Brezilyalı oyuncu, kaptana "Paraları hazırla. Daha çok ödeme yapacaksın" dedi. İbo da cevabı yapıştırdı: "Sen gol at, para çok kolay." http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
helal olsun kaptanımıza . |
bravo üzülmeze.ii teşvik |
sanki bu güne kadar kaptan para veridide attı golleri.sen versende atcak vermesende atcak.asıl sen ii oyna bizde sana her ii oynadığın maç başı bin dolar vercez. |
İbo tabi cukkayı sağlamladı kolaymı yıllarca beşiktaşta oynamak ne para yapmıştır :D |
bu sene kaptanın en iyi yaptıgı olay...:) |
Alıntı:
|
Ara sıra takıma gaz veren biri olması gerek kaptanada bu yakışır |
Bence holosko nobrenin yanında bobo oynayacaksa delgado kesik yemeli defansta acayip aksarız yoksa. Zaten son haftalarda acayip formsuz |
bobo-nobre ikilisi holosko sağda olmadı bnce holosko-? oynanmalıydı bnce nobre ve bobodan biri sonradan grmeliydi. |
Bu maç için Holosko-Bobo-Nobre üçlüsü doğru karar bence.Ts'un hem defansını hemde ortasahasını daha ilk dakikalardan çökerteceğiz.Sonrada goller gelecek inş...Belki çok açık verebiliriz bu maçta ama yapacak bir şey yok,versekde gol yiyoruz vermesekde gol yiyoruz sonuçta.Onun için bir yiyorsak 3 gol atmak için uğraşmalıyız.Bu maçtada öyle olacak inş... |
ts defansı bobo-nobre ikilisini tutacak holosko atacak ben ts maçlarını çok severim genelde bol gollü geçer |
ya ben cok begendim ibonun bu yaptigini ama bazi arkadaslar neden israrla sanki adam takimi baltaliyormuscasina yorum yapiyorlar anlayamadim |
nihayet ya inşallah bu hafta güzel gollerini izleriz |
Türkiye`de Saat: 05:18 . |