![]() |
1986-1987 Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali | Beşiktaş O zamanki adıyla kupa galipleri kupasI ve şimdiki adıylada şampiyonlar liginde Beşiktaşımız çeyrek finale çıkmıştır bilmeyenlere duyurulur evet görüşleriniz nelerdir... |
İlk kez sizden duyuyorum... Saygılar, |
ii seneyede şampiyonlar liginde daha ii oynayıp daha ii yerlere geliriz işalla |
Vallahi ilk defa duydum . daha geniş bilgi verirmisniz. |
kupa galipleri şampiyonlar ligi değildi |
evet kupa galipleri kupası şamp.ligi değildi.. o kupa bırakıldı.. şampiyonlar ligil başlatıldı bir iki yıl sonra.ama ikisi birbirndn farklı.ama kupa galipoleri kupasındada Mİlan,İNter gibi takımlarla mücadele edildi. |
dinamo kiev 7-0 beşiktaş dı o çeyrek finalin adı...ayrıca maç istanbulda degil yogun kar yagışı yüzünden izmir de oynandı.maça beşiktaş yenik başlayınca karşıyakalılar beşiktaş aleyhinde tezahüratlarda bulundu...sonuç 7-0 .! |
walla hiç haberim yok bilgilendirirmisin |
Hiç duymamıştım teşekkürler bilgi için |
Evet duymuştum bunu.Ama şimdiki Şampiyonlar Ligi çeyrek finaliyle kıyaslanamaz bence.Kandırmayalım birbirimizi.Seneye veya daha ileriki senelerde biz de çeyrek final,yarı final oynayacağız inş şampiyonlar liginde.O potansiyel var çünkü takımda...Şimdi eziklerin başarısıylan bunu kıyaslamak yanlış olur bence... |
Gerek yok bunlardan konuşmaya önümüze bakalım. |
30 senelik başarılıuarı bırakın kardeşim bu takım 5 senedir avrupa namına birşey yapamadı açın gözlerinizi biraz... |
5-o bitmişti izmirdeki maç,deplasmandada 2-0 yenilmiştik |
uefa.com*-*UEFA Champions League ahanda :D zaten bi garip çıkmışız çeyrek finale pek anlamadım ben tek tur oynayarak çeyreğe çıkmış :D |
hatta ilk Türk takımı çıkan |
1986-1987 Şampiyon Kulüpler Kupası, o sene Kupa Galipleri Kupası'nda Bursaspor mücadele etmiş. Neyse, ilk turda Dinamo Tiran'ı eleyerek ikinci tura çıkılmış, sonra ikinci turda eşleşilen Kıbrıs Rum ekibi Apoel Nicosia maçlara çıkmayı reddetince Beşiktaş çeyrek finale kalmış. Tabi o gün ile bu günler kıyaslanmaz ama işte öyle ya da böyle yakalanan bir başarı var ortada. Temennimiz Şampiyonlar Lig'inde önümüzdeki senelerde gelecek başarıların olması.. |
Arkadşlar o sene ilk turda Dinamo Tiranı eledik.. Burada 2-0 ( Rıza ve Metin) Arnavutlukta 1-0 ( metin) in golleri ile yendik. İki maçı da radyodan dinlemiştim.. Sonraki turda Güney Kıbrıs Apoel takımı ilk maça gelmedi.. Takımımız sahaya çıktı , rakip beklendi ve gelmeyince eledik.. Ardından Dönemin Chelsea'si Dinamo Kiev ile karşılaştık.. O senenin dillere destan Kar yağışı yüzünden İzmir de oynadık.. Kalede Jurkoviç vardı.. Geleni gideni içeri aldı :) 0-5 Çubuklu forma giyilmişti.. Hatta Ruslar para verin 2 den fazla atmayalım diye teklif etmiş..Seba delirmişti :))) Ardından Rusya da ki rovanşta Belanov penaltı kaçırsa da 0-2 yenildik ve elendik... :( |
Alıntı:
|
kupa galipleri kupasiyla avrupa sampiyonlar ligi kupasini birbirine karistirmayalim ayni sey degiller bunu fenerin basarisiyla kiyaslamak yanlis olur yapilacak en onemli sey bu rekabette geriye dusmemek hemen onumuzdeki sene guruptan lider cikip ceyrek yada yari final oynayabilmektir karsiligi amac bu olmali |
Abi kupa galipleriyle ne alakası var adı üstünde kupayı kazananın oynadığı maçlardı bunlar. HATTA uefanın altındaydı imajı getrek yok bu tür seylere takım ii yolda seneye yarı finale cıkarız defansı sağlama alırsak transferlerle. |
Türkiye`de Saat: 13:01 . |