![]() |
Yozgatlı çıkışa geçti GEÇİRDİĞİ sakatlık nedeniyle uzun süre forma giyemeyen Mehmet Yozgatlı, tam randımanla çalışmalarını sürdürüyor. Maltepe hazırlık maçında attığı golle morali de yerine gelen Yozgatlı'nın, yeniden ilk 11 şansını zorlamaya başlaması teknik ekibi sevindirdi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Valla toparlasa iyi olur yoksa sezon sonu bay bay derler |
umudum fazlsıyla vardı ilkj gelşdiği zaman ama sakatlık ve şans bulamaması onu fazlasıyla geriye götürdü eğer oynarsa ne ala oynamazsa bu sene sonu ilkerin de dediği gibi bay bay |
daha adaı transferde geçmeden keşke gelse diyodum geldi de ama benim izlediğim mehmet bu değildi. zaten beşiktaşta da izleyemedik |
Toparlansa ne olacak,şimdi ona ihtiyacımız yok.Serdar Özkan iyileşti,formayı ona vermez artık.Serdarın olmadığı dönemlerde ona çok ihtiyacımız vardı ama bu süreyi iyi değerlendiremedi...Şansını kaybetti... |
vay be çıkışa bak! duyanda ligde 34 maç kupa ve avrupa kupa maçlarında 10 maç oynadı 25 asist 10 golleoynadı zanneder! |
Alıntı:
|
Eski günlerine dönerse maçı çevirebilecek bir oyuncu inşallah eski yozgatlı olurda bizde yarar sağlarız... |
serdar özkan yozgatlıdan daha iyi ancak GB maçındaki gibi oyunda varlık gösteremezse yozgatlı formayı kapabilir (en azından 2. yarı) |
mehmet yozgatlı exit : ) |
Türkiye`de Saat: 17:15 . |