![]() |
26 Mart'taki Milli Takımımızın Maçında Beşiktaş'ımızdan Kimler Seçilecektir? 26 Mart'ta Beyaz Rusya ile deplasmanda hazırlık maçımız var.Fatih Terim sizce,lig lideri olarak,Beşiktaş'ımızdan aday kadroya kimleri çağıracaktır? Saygılar, Bence; Gökhan Zan,İbrahim Toraman ve Rüştü (belki İbrahim Üzülmez'de olabilir) |
gökhan zan ibrahim üzülmez ve ibrahim toraman |
ibrahim toroman,gökhan zan,ibrahim üzülmez ve mert nobre |
almasın abi bizden oyuncu...fatih terime açayip kılım.beşiktaşn hiç bir oyuncusunu almasn bu adam.gitsin fenerden gs den adam alsın. |
İ.Toraman,G.Zan,Rüştü sakatlıkları olmadıkları sürece banko çağırırlar...İ.Üzülmez,Serdar Özkan,Nobre'de sürpriz adaylar olabilir.Fatih Terim sürprizleri sever ama bu takım Beşiktaş olunca zor tabi!.. |
Gökhan Zan ve Rüştü banko çağrılacaktır... Diğerleri keyfi. Çağırsa da oynatmaz yani. İbrahim Toraman'ın olmadığı , devşirme otopark sapıklarının oynadığı , şikecilerin , tribüne el kol sallayanların kaptan olarak çıktığı , asker kaçaklarının çağrıldığı takım milli ise , bunlar gidene kadar benim milli takımım da Beşiktaş demişti bir arkadaş.. Aynen öyle. |
Nobre bence çok zor... |
rüştü, zan, toroman değişen birinin olacağını sanmıyorum belki bir mucise nobre olabilir... |
nobre zor olacagını sanmıyorum |
toramanı almaz taktı ona kafayı zan ve rüştü bence sadece |
nobre banko rütü zan ve toraman |
toraman zan ve rustuyu alır. mert nobre ligin 2. yarısında en cok gol atan oyuncu sanırım. belki bi ihtimal onuda cagırır. |
toraman, rüştü ve zan banko kurtuluş ve özkanı da daha önce denemişti eğer sakatlıklarından sonra bu kalan maçlarda iyi performans gösterirlerse ben kurtuluş ve özkanı da çağıracağını düşünüyorum onun dışında belki üzülmez |
Almasın Beşiktaş'tan kimseyi. Terim zaten belli bir kadroyu her maça çıkartıyor, o oyuncu 3 ay oynamasa bile giriyor kadroya. Baki'yi alacaksa olabilir tabi, milli gururumuz çünkü o bizim.. |
ibrahim toroman ( kesin ) gökhan zan ( kesin ) ibrahim üzülmez ( kesin ) rüştü ( belli olmaz ) |
toroman üzülmez mert rüştü zan bide tello:D |
rüştü,toroman,üzülmez,gökhan,serdar özkan ve nobre |
g.zan ve rüştü kesin toraman olabilir belki serdar özkan |
zan toroman ( form buldu cunku ) rüştü bu kez nobreyi alabilir cunku onun kadar formda bir forvet yok şu anda |
gökhanzan rüştü üzülmezve nobre |
gokhan zan banko cagrilacaktir rustuyude cagiracagini dusunuyorum ama yinede zaman ne gosterir belli olmaz cok fazla iyi turk oyuncumuz yok acikcasi |
Evet,arkadaşlar kadro açıklandı.Beşiktaş'ımızdan Serdar Özkan,Gökhan Zan ve Rüştü Reçber seçildi. Not : Fenerbahçe'den 6,Galatasaray'dan 5 kişi seçildi. Lider biz değil miyiz? En iyi topu Gs mi oynuyor? |
Gökhan Zan İbrahim Toraman Rüştü Aydın Karabulut Serdar Özkan ( Seçilmelidir) Seçileceği bilmiyorum Fatih Terim bu kompleksleri olan bir insan onun için bişey diyemem. |
sadece gökhan zan,serdar özkan ve rüştü! başkada 1 tane adam çağırmaz o |
allahından bul fatih terim ,Beşiktaş düşmanı adi herif. |
gökhan zan serdar özkan ve rüştü reçber seçildi hayırlı olsun |
rüştü,gökhan zan,serdar özkan,mert nobre,i.toraman belki i.üzülmez veya (( baki )) :P:P :D |
| Türkiye`de Saat: 21:42 . |