![]() |
Yeni Kapalı'nın Adı Mehmet Işıklar Olsun! 19 Mayıs'ta temelleri atılacak yeni stadımız için olsun , olmasın mabedimiz yıkılmasın gibi söylemler oldu ama karar alındı ve stad yapılacak biz ise bu stadla birlikte haykırarak istediğimiz kapalı tribününe Mehmet Işıklar ismi verilmesi fikrini gerçekleştirelim gerekirse mail yoluyla , gerekirse yönetimle görüşülerek.... Yönetim Uyuma Duy Sesimizi Kulak Ver Bizlere Bir Arzumuz Var Ne Yeni Transfer Nede Kupalar Kapalı'nın Adı Mehmet Işıklar Not: Daha önce düşünen varsa affına sığınıyorum... Abimin kadar sevdiğim birinin üyeliğinden yazıyorum. Saygılarımla Görkem Şık NOT : Alıntıdır . |
sonuna kadar destekliyorum . çarşı yine yaptı yapacağını :) |
bende destekliorum....optik başkan.... |
Güzel bir fikir bencede...Desteklenilmesinden yanayım böyle bir şeyin...Yönetim tarafındanda olumlu karşılanacaktır bence... |
Stadın adı Şeref Bey , Kapalı'nın Adı Mehmet Işıklar... |
olabilir neden olmasın... |
Kapalı demek çarşı demek çarşı demek Optik başkan demek..uygun olur bence |
çok güzel olur optik başkan :):):) |
Artık Kapalı nın adı Mehmet Işıklar. Çünkü Bunu yönetimsa onaylama bile çArşı Kapalı ya Mehmet Işıklar diyecek. |
neyy stadın adı şeref beymiiD:D:D:D:D: |
ben desteklemiyorum ne yani bu kulube encok emegi gecen insan mehmet isiklarmidir allah rahmet eylesin vefat etmistir ancak besiktas tarihine adi gecmesi gereken cok insan var fuat balkan olmali sanli sarialioglu olmali sair kazim olmali bencede ne olacak simdi |
Alıntı:
bence en önemli şey olacak kapalının adını onun adını verirsek . ! |
çarşı olmassa besıktas trübünlerının tadı olurmu |
Ne alaka ...tamam belki cok iyi bir besıktaslıydı ama bence optik baskana kadar kımler var bu klube hizmet eden amıgonun ismi 100 yıllık klubun stadına verılmez |
kapalı çarşı stadyum inönü hibişeyimiz değişmesin bence |
kapalı çarşı stadyum inönü hiçbişey değişmeSİn bence |
biz istesekte kabul etmezler heralde... |
ismi kapali kalsin! mabedemiz KAPALI ulAn! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 14:49 . |