![]() |
Gordon ile Rico yedek Gordon ile Rico yedek Siyah-beyazlı ekibin iki yabancısı Gordon Schildenfeld ve Ricardinho, Trabzon maçında yedek soyunacak. Teknik direktör Sağlam'ın, Hırvat stoper ile orta sahanın etkili ismi Rico Paşa'ya, maçın gidişatına göre ikinci yarıda şans verebileceği ifade edildi. |
Gordonun ciddi bir şeyi yoksa oynaması lazım bence...Ciddi bir şeyi varsada yedek kulübesinde bile olmaması lazım. |
Gordon ne icin aldik yaa..ben bakiye görmek istemiyorum sahada |
bu baki fobiniz artik gercekten sacma olmaya basliyor. sanki biz chelsea ya da manchester iz ya, diger beklerimiz cannavaro ferdinand gibi ya....tabii baki yi begenmeyiz tabii.... |
bence gordon ve gökhan iyi bi ikili oluşturabilrdi kadroyu bilmiyorum tam olarak ama gordon ve gökhan havadan ve yerden iyi kesiciler riconun yedek kalması ise normal.. |
nedır bızım bu sorunlarımız yaaa..sezon başın da,sağlamın istemedı legrotaglıe harıkalar yaratıo italyada |
bızde hala urasıoz,defanstakı sorunlarla.yok sakat yok kör topal.sezon bıttı yaaa... |
yaa okdr cok sey yazıldı kı anlamadım daha bugn gazetede ve bjk tv de gordon ılk 11 de yazıodu rico yedekti tmmda bakıye guvenmedııgı ıcın ve gordonun gozundekı sorun gıttıgı ıcın gordon ilk 11 de dıolardı :S anlamadm gıttı walla :S |
gordon oynamalı |
Türkiye`de Saat: 16:35 . |