![]() |
nobre milli takıma neden alınmıyor sizce nobreninde milli takıma alınması lazım bence çok formda |
almazki Besiktasta oynuyor..Gsde oynasa simdi coktan secilirdi..ama ben zaten yabanci oyunculara karsiyim bizim milli takimizimda.. |
Askerlik günü gelince yurtdışına kaçmadığı, gol'den sonra tribüne el kol hareketi yapmadığı, otoparkta rakip takım oyuncularına saldırmadığı ve sülaleme sövdü diye milletin üzerine yürümediği için olabilir.. |
en son milli maç yapıldığında nobre formsuzdu sanırım ama şu aralar bi milli maç olsa bence alırlar yani şu anda alınmama gibi bi problem yok sadece polemik yaratıyorlar aurello nasıl alındıysa nobre de alınır yeterki formda olsun .... |
yorum yapan arkadaşlar yargısız infaz yapmışsınız bana göre ortada bi milli maç yokki olsada almasa yorumlarınıza katılabilirim |
bnce formm grafiği dzenli olmadıı için almamış olabilir fatih hoca biliosnuz< bi aralar nobre bayaa formsuzdu... |
milli takıma almazlar herif gökhan zan'ı bile zoraki alıyo türkiyede başka müdafa oyuncusu olmadığı için. bende milli takımda yabancı oyuncuya karşıyım ama ezikbahçeli alınıyorsa nobrede oynadığı futbolla formayı hakediyo. |
Alıntı:
|
Yakın bir zamanda hakan şükürün yerine olur ama hakanda bırakmıyor 37 yaşına geldi hala oynuyor he he he |
euro 2008 kadrosunda olacaktır bence |
Beşiktaşın futbolcusu olduğu için alınmıyor milli takıma nobre . ezikbahçe veya gayseli olsa hemen alırlardı . |
Beşiktaş'lı olduğu için.Başka neden olsun |
dün terim maçı izledi..herşey olabilirr |
nobrenin bu formuyla mutlaka milli takıma alınması lazım ama bide sunu dusunmek lazım bizim milli takımda bi holosko yok. nobre holosko geldikten sonra costu... ama onumuzdeki hazırlık macında alınıp denenmesi gorusundeyim... |
Bence hakediyo milli formayı ama fatih terime sormak lazım.Aslında bende çok merak ediyorum biri sorsada bizde öğrensek.Devşirme aurelio alınıyoda çok forma olan başka bir devşirme niye alınmıyo. |
Nobre-Nihat Nobre milli takıma ilaç olur.Artık millyetçi duyguları bırakıpda başarı getirecek hesaplar üzerine kurulu mantalite sahibi olalım.Şuanda elle tutulur bir forvetimiz yok nihat dışında.Nobre-Nihat ikilisi bence mükemmel olur.Nobre milli takımda oynasın Avrupa şampiyonasında en kötü ihtimal yarı final oynarız. |
beşiktaşta olduğu için |
saten euro 2008de oynatmazsa fatih terim futboldan çakmıyodur ümit formsuz bence hakna kalpten her an gidebilir gökhan ünaldanda iyi nobre bence alınmalı |
Ben alınmamasından yanayım ama o formayı sonuna kadar hakediyor nobre, ikinci yarıda gösterdiği muhteşem performansla tabi...Eğer milli formayı hakeden giyiyorsa! kesinlikle nobre çağrılmalı.Maçıda izledi fatih terim,her şeyi görmüştür sanırım.Merakla bekliyorum kimleri çağırıp kimleri çağırmayacağını... |
Askerlik günü gelince yurtdışına kaçmadığı, gol'den sonra tribüne el kol hareketi yapmadığı, otoparkta rakip takım oyuncularına saldırmadığı ve sülaleme sövdü diye milletin üzerine yürümediği için olabilir.. __________________ budur |
fatih terim dün maçtaydı sizce neden gelmiş olabilir? gökdenizi izlemek için değil artık bu bir. trabzonda milli formayı giyebilecek başka adam kalmadı bu da iki. zaten bizim takımdan aldığı futbolcular belli ( üzülmez,toraman,zan belki de özkan) bence sadece nobreyi izlemeye geldi nobrede bunu bilmiş olacakki süper oynadı gerçi her maç deli gibi oynadı ama dünkü futbolu çok eskisinden de iyiydi. Gol yollarında çok etkindi gol attı kaçırdı aydının golünün hazırlayıcısı oldu trabzonun her ölü topunda geldi defansa yardım etti. Kısaca ben varımı yoğumu koyuyorum ayyıldız artık benim hakkım gör hoca dedi... |
Türkiye`de Saat: 20:58 . |