![]() |
Şampiyon Olmamız Engellenemez ! hakem yine bir skandala imza atıyordu toromanın adamın yanından geçerek kayışına 2 sarı kart veren ve toromanımızı atan hakem hangi gözüyle bakarak verdi merak ediyorum allahtan ts kötü oynadı yada rüştü güzel oynadı toroman çıkınca 10 dk affallasakta yine toparladık kendimizi ve kazandık + barışa verilen kırmızı kart ta çok haksız bir karardı . . kısa ve net : şampiyon olmamız ENGELLENEMEZ . ! |
Hakem Toramanı attı,sonra barışıda atıp durumu eşitledi.Veya kendini kandırdı işte.Tek kelimeyle berbat bir maç yönetti,hem bizim aleyhimize hemde onlar aleyhine çok büyük hatalar yaptı.Hakemi tek taraflı suçlayamayız bu maçta.Ama bu adamın hakemlikten anlamadığı kesin!.. |
yaa aslında çokta büyük maçı etkıleyek bir harekette bulunmadı |
sanki bilerek verdiler yine bu maça o hakemi o hakem rüştüyü de atmıştı takımdan bobo kaleye geçmişti:D yani kısaca ŞAMPİYONA UZANAN ELLER KRILSIN;) |
Doğruyu söylemek gerekirse toraman bugün baya bir agresifti fakat sarı kart ve kırmızı kart gördüğü faullerde rakibe yapılan bir hareket yok gibime geldi.Neyse ki, kazandık. Sitede bir arkadaşımızın sözü çok güzel : Bu sene kupayı,hakemlerle beraber kaldıracağız... |
sonucta aldık macı gerısı bos hemde 3-0 helal olsun hepsıne |
Hakemin tekrar bu maça nasıl atadılar merak ediyorum ayrıca toramanın agresif oyunu kırmızıyı getirdi böyle daldıkça aman diyordum aman derken ensonunda korktuğum başımıza geldi gerek yoktu bunlara maç dönebilirdi ALLAH korudu valla ama konu başlığı gibi ŞAMPİYON OLMAMIZ ENGELLENEMEZ.... |
O kadar hakem hatasına kurban gittik kimse ağzını açıp birşey diyemedi.Barış'ı oyundan attı (oda kendi suçunu telafi etmek için)bütün rakiplerin ağzı köpürdü!Allah iyiliğinizi versin! Neymiş,''Beşiktaş'ı şampiyon yapacaklar''İlahi, siz beni güldürdünüz Allah'da sizi güldürsün! |
Türkiye`de Saat: 00:21 . |