![]() |
yav ne yattarası saçmalamayın . yattara alınsın diyenler futbolun " f " sini bile bilmiyor. |
yattara uzak dursun. sorunlu bir oyucu istemiyorum |
yatarayi alirsak defansif olarak sag kanat cöker. Türk satüsünde oynayabilirse hemen alinsin. oynayamazsa tercihim mehmet topuzdur. |
ben de isterdim yattara gibi bir sağ açığımız olsun.solda tello sağda yattara..... ;) |
Alıntı:
|
yattara iyide tam bir zar atmış oluruz tutmazsa çok kötü tutarsa harika olur. önce bir libero coloccinin gibi bir önlibero oyunu iki yönlü oynayan biri gunti tarzı boboda yollanırsa tam bir pivot adam alınır 4 takviye ile eseriz seneye |
ofansif yönü süper ama defansif özellikleri 0 serdar özkan gibi top kapmaya çalışmaz |
bence o kanatta serdar ozkan alıstı gelıssın kımseye gerek yok yattara sadece show yapıyor devamlılık yok...zaten devamlılıgı olsa trabzon bu halde olmasdı... |
Alıntı:
|
Alıntı:
bizim sol kanati felc etmeye ne varki yaw ben giriyim trabzona ben bile felc etmezsem ibrahim uzulmezi adimi degistiririm ayrica hadi anladik trabzon bitik takim orda o sekilde bile harikalar yaratiyor peki sundan 1 ay once afrika kupasi vardi bu c.ronaldo messi tipindeki yattara trabzonda ne diye duruyordu hala neden afrika kupasinda degildi bide onu soyle bakim sen cok biliyonya futbolu |
Türkiye`de Saat: 10:11 . |