![]() |
"eger futbolcu izlemek icin izliyorsaniz sadece besiktasimi o zaman guney amerikadan bi takim tutun bence hatta butun takimlari tutun onlarda baya yattara var ama ben besiktas markasinin yukselmesini istiyorum sizin bu yattaraya varya sampiyonlar liginde birak calimi adim attirmazlar[/quote] arkadaşım biraz sert bir yorum olmuş biz beşiktaşı futbolcu izlemek için tutmuyoruz . Beşiktaşımız için yararlı olur mu olmaz mı tartışmasını buralara çekmene gerek var mı? Benim tuttuğum takım united, palermo BEŞİKTAŞ benim için takım değil başka bir boyut lütfen bizim takımımıza olan bağlılığımızı böyle ucuz konulara indirgeme |
Alıntı:
arkadaşım biraz sert bir yorum olmuş biz beşiktaşı futbolcu izlemek için tutmuyoruz . Beşiktaşımız için yararlı olur mu olmaz mı tartışmasını buralara çekmene gerek var mı? Benim tuttuğum takım united, palermo BEŞİKTAŞ benim için takım değil başka bir boyut lütfen bizim takımımıza olan bağlılığımızı böyle ucuz konulara indirgeme[/quote] yani yanlis anlasilmasin besiktasliligini kimsenin yargilamam yargilayamam zaten ancak yillardir bu taraftarin tek macla kendini tatmin etmesinden duydugum rahatsizligin yorumuydu aslinda sana yaptigim sergen atti fb macini kazandik herkez buna seviniyordu sezon sonu geldiginde fener sampiyon besiktas 20 puan gerisinde ama biz bir sezon girisimiz olay cikisimiz olay nasil k.. kadikoyde koray ve serefsiz alisen p.. alisen nasio k.. 90 a sergen tezeharutlariyla mutlu olmaya calisiyorduk son derece rahatsiz oldugum bir konu o yuzden yorum biraz sert kacmis olabilir elalem sampiyon bilmem ne derken ben sadece feneri yendigim maclari hatirlamak istemiyorum |
teşekkür ederim duyarlılığın için, böle söle canımı ye :) |
rica ederim tesekkur edecek bir durum yok ben ozur dilerim aslinda |
Türkiye`de Saat: 06:00 . |