![]() |
Alıntı:
heeeeeeeeeeee atki yaktilar demek oldurseydiniz keske hey allahim delirmemek elde degil tobe yarabbi ya bide adamin bana gosterdigi mazeretlere bak dolma bahcede yurume cesareti gostermislermis tobe estagfurullah neyse ben uyarimi yaptim birakin delikanliligi onu birakin besiktasliya yakisirini yakislazini herseyden once INSANLIGA YAKISMAZ KARDESIM INSANLIGA YAKISMAZ bukadar basit degil bu isler |
kabataştan insan demeye bin şahit bir bağıra çağıra gelen beşiktaşa küfür eden etrafa sataşan güzel pazar gününü lekeleyen sözde ts taraftarlarını kınıyorum.. ayrıca beşiktaş büfesinin önünden kapalıya doğru yürümek nedir etrafa taş atmak nedir..?! bıçaklamak kavga taş nedir bu insanların derdi anlamıyorum.. bjk yense ts yense ne olcak bu son maçmı olcak biri ölse onun cani geri gelcekmi ayıp ayıp |
bizden bayağa kişinin kafası falan yarılmış...ts li maça giden bir arkadaşım diyor...doğrumudur arkadaşlar ?? |
evet büfenin orayı bastıklarında çok yaralananlar oldu ben kendimi müdüriyete zor attım..taşlar uçuşuyordu, o aradan kapalıyı basmaya gittiler ama ellerindeki taşlar bitince geri çekildiler poliste zaten hepsini joplandı o arada bizimkiler çoğalınca joplar beşiktaş taraftarına döndü |
hmm...ok teşekkür ederim...ben y.açıktaydım olaya bayağa ters kalmışım :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
hehehe .. doğru laz kafası :D |
Kimse kimseyi durup dururken gidip bıçaklamaz.! |
Bu kşilerin yaptığını 20 mlyn bjk liye itaf etmek yanlış.O adamalrı bulacaksın onlara ceza wereceksn.Stad mtad kapatmak olmaz hayatta... |
Türkiye`de Saat: 02:25 . |