![]() |
Alıntı:
|
belki hoca nazardanda korkuyordur |
ya ne şımaracak hocada çok mütevazi bırak adamlar sevinsin baki gitse ne olacak sanki seyirciye zamanında ertuğrul hoca gitmedimi hiç seyirciye bir derbi maçından sonra okadarda alttan almanın alemi yok burası show meydanı bırak adamlar sevinsin güzel bir maçtan sonra |
yha keşke olsaydı çok mutlu olduk geliyo du ama saglam izin vemredi ama nyse artık sene sonun da manisa maçın da inşl. :D |
bakiyi çok seviyorum efendi biri ama taraftara oynamaya başladı. pascalı mı örnek alıyo anlamadım |
Alıntı:
öle tabi ama ertuğrul kutlamak için daha erken demiş taraftar şampiyonluk hafasına girdi ama erturul sonra sakız olmayalım diye olabildiğince sakin tutmaya çalışıyo daha 2 ay var arkadaşlar şimdi kutlayıp sonra şamp olamayıp (allah korusun) millete kepaze olmayalım die bekleyin şampiyonluğumuz garantiliyelim baki ye de takıma ertuğrula da ne 3lüler çektiricez . SABIR... |
bence hoca çok abartıyo cimbom maçın da kulübeden küfür etdi şimdi bu maçdan sonra bakiyi çağıran taraftar karşısın da içeriye yolladı hoca bırakmalı taraftar futbolcu kazanmanın zevkini çıkarsın |
yahu ben baki 2 yil falan sabredilirse cok iyi bir defans oyuncusu olabilir kanisindayim ne hikmetse ve kolay kolayda yanilmam valla futbolcu konusunda ama baki cezasahasina rakip girdigi zaman uzerine oyle bir kosuyorki yuregim agzima geliyor aha penalti yaptiracak diye bakiyi izlemek gercekten cok heyecan verici bir durum boyle konularda tambir adrenalin anlayacaginiz :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 04:38 . |