![]() |
helal olsun beni utandırmadı aldığı para cok ideal demiştim,haklı cıktım.bjkmizin en büyük problemi rakip kaleye akacak bir forvet oyuncusunun olmamasıydı.oda holoskoyla tamamlandı capraz kosuları süper asistleri süper güçü yerinde ve bencil değil harika bir adam |
76 metre koştu adam ya o kadar olsun demi:D helal olsun holoskoya |
Alıntı:
|
goldeki mücadelesine diyecek yok...bütün futbolcularımızdan aynı mücadeleyi görmek isterim... |
beyaz amokachim benim:D |
koçlarm benim be holosko bobo aydın nobre toroman hadi aslanlarım BUSEne CHAMPİON BEŞİKTAŞ |
holosko karakterinde bir oyuncunun takımımızda her zaman yeri vardır.ben çok keyif alıyorum kendisini izlerken,ama her zaman parlayanı satmayı düşünen bir kulüp olduğumuzdan da korkuyorum.artık takımımız oturdu ne tello ne bobo ne de holosko delgado satılmasın...onlara daha çok ihtiyacımız olacak.. |
Formasına aşık adamın hali başka oluyor helal osun kimsenin baskısı altıda kalmadı birde 5 milyon doları o değil onun klübü aldı sanki o almış gibi muamele yapıldı bu yaşta bu kadar profesyonel bir oyuncu, umarım bozmadan kendini devam ederse efsane olur bence |
süper bi adam üstüne konuşmaya bile degmez pörfek |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:38 . |