![]() |
gitmeli sezon sonu eger 3 kulvarda devam etseydik delgado bazı maçlar dinlenir yerine oynardı.. |
Delgado'ya tanılan şans Rico Paşamıza kesinlikle tanınmadığını düşünüyorum.Gerçekçi olmak gerekirse Ricardinho daha iyi topçu,Delgado'dan fakat olmayınca olmuyor işte. 2002 Dünya Kupas'ında kim oynuyordu,kupayı Ricardinho hiç kaldırmadı mı? Rico'yu kesinlikle göndermemeliyiz.Bizden kopan oyuncular harika oynuyor. Burak'ın ve İbrahim Akın gibi... lütfen şans ver Ertuğrul hocam Rico'ya... |
gerçekten yazık oluyor tıgana da aynısını yaptı ertuğrulda aynısını yapıyor .... luce gıbı olmadılar |
yazık etmişler futbolcumuza . profosyonel futbolcular bu tür olaylara çabuk sinirlenirler . |
yha bu adma bi oynasın da görlim yok yararlı değilse de bırakın adamı gitsin yaw ...S |
bu adamı niye tuttuk anlamıyorum iyi kötü eleştirmiyorum ama hiçbir katkısı yok |
rica paşa harcanacak adam değil. umarım kazanılır |
Ricardinho dönüyor Siyah-beyazlılarda Cisse ve Serdar Kurtuluş'un sakatlıklarına, İbrahim Toraman'ın da kart cezası eklenince ön libero krizi ortaya çıktı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, birkaç haftadır özel görüşmeler yaptığı Ricardinho'yu sahaya sürmesi bekleniyor. kaynak:fotomaç |
Alıntı:
rico onliberoya gecerse halimizi dusunmek bile istemiyorum kartalimin yapacagi sey belli belediye macindan atabildigi kadar cok atmak bu defansla ve on liberosuz gol yememek mumkun degil gibi gorunuyor besiktasli futbolcular su zihniyetle cikmali bence 4 yada 5 atacaz diye yicegimizi allah bilir artik biz bi 4 5 tane atalimda :) |
Belediye'nin hucüm gücü oldukça iyi ama savunma yapmayı beceremiyorlar. Rico yerine daha mücadeleci oyunculara şans vermek lazım, en azından bu maç için Rico-Delgado ikilisi aynı anda sahada olmasa daha iyi olur. Sertan, İ.Akın, Necati, Adriano gibi önemli hücum kozlarına karşı ortasahadan baskı uygulamak daha mantıklı.. |
Türkiye`de Saat: 20:01 . |