![]()  |  

bu seneki galatasaray maçında kapalının sağır edici tezahüratı sırasında erman toroğlunun sinir olup yerinden kaçtığını , bir arkadaşım vasıtasıyla öğrendim...neden? çünkü o maçıda taraftar aldı...   |  

bu  yuzden  bıze  cok  ıs  dusuyor  ıcımızdekı  besıktaslılıgımızı  artık  dısa  vurma  zamanı  geldı  kahrolsun  medya   |  

bızım  yapmamız  gereken  kendımızı  susturmamamız  çarsı  fes  edılıyor  butun  ulke  bızı  konusuyor  su  yonetım  macları  ınonude  oynıyacaz  dese ve ardından  carsı  gerı  donus  cagrısını  deklere  etse  yayıncı  kuruluslara  o  havayla  bırde  sezon  baslıyooo  besıktası  kımse  tutamaz  bu  bır  motıvasyon  meselesıdır  beyler  5  yıl  oldu  hala  tık  yok  gun  bırlık  gunu   |  

ben coktan basladim protestoya  sonunda sizlerde fark ettiniz canlarim benim(  ya siz yazdiklarimi goruyormusunuz ??  |  

BÜTÜN BASIN TRAŞ ÖLENE KADAR BEŞİKTAŞ !   |  

bence once bizim bu tupcuyu yolliyalim ondan sonra basini hal edelim oteki takimlar duyaca unlu futbolculari transfer ediyxorlar bizim tupcu dokuntuleri bile trensfer edemiyor baksaniza basinda bjkyi siradan anadolu takimiyla ayni muhamele febesle gs ayri muhamele sanki tr de iki buyuk takim var,sanirim anliyorsunuz beni tskler.   |  

ARTIK YETER NEREYE GIRSEM HEP BESIKTASI KUTULUYORLAR BUNLAR HEP EZIKLERIN ISLERI YETER ARTIK BU MEDYANIN BUTUN AYLESININ.......FOTOGRAFLARINI GORIM EMI.....SINIR....   |  

bencede bi protesto edek şunları  . inşallah bunuda kötü haber olarak yayınlamazlar.   |  

neden bu beşiktas dusmanlıgı ya sankı bjk turk takımı dııl   |  

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ!!!!!!!!!!!!!!    BASIN TRAŞ FORZA BEŞİKTAŞ!!!!!!!!!!   |  
| Türkiye`de Saat: 01:50 . |