![]() |
bu seneki galatasaray maçında kapalının sağır edici tezahüratı sırasında erman toroğlunun sinir olup yerinden kaçtığını , bir arkadaşım vasıtasıyla öğrendim...neden? çünkü o maçıda taraftar aldı... |
bu yuzden bıze cok ıs dusuyor ıcımızdekı besıktaslılıgımızı artık dısa vurma zamanı geldı kahrolsun medya |
bızım yapmamız gereken kendımızı susturmamamız çarsı fes edılıyor butun ulke bızı konusuyor su yonetım macları ınonude oynıyacaz dese ve ardından carsı gerı donus cagrısını deklere etse yayıncı kuruluslara o havayla bırde sezon baslıyooo besıktası kımse tutamaz bu bır motıvasyon meselesıdır beyler 5 yıl oldu hala tık yok gun bırlık gunu |
ben coktan basladim protestoya sonunda sizlerde fark ettiniz canlarim benim( ya siz yazdiklarimi goruyormusunuz ?? |
BÜTÜN BASIN TRAŞ ÖLENE KADAR BEŞİKTAŞ ! |
bence once bizim bu tupcuyu yolliyalim ondan sonra basini hal edelim oteki takimlar duyaca unlu futbolculari transfer ediyxorlar bizim tupcu dokuntuleri bile trensfer edemiyor baksaniza basinda bjkyi siradan anadolu takimiyla ayni muhamele febesle gs ayri muhamele sanki tr de iki buyuk takim var,sanirim anliyorsunuz beni tskler. |
ARTIK YETER NEREYE GIRSEM HEP BESIKTASI KUTULUYORLAR BUNLAR HEP EZIKLERIN ISLERI YETER ARTIK BU MEDYANIN BUTUN AYLESININ.......FOTOGRAFLARINI GORIM EMI.....SINIR.... |
bencede bi protesto edek şunları . inşallah bunuda kötü haber olarak yayınlamazlar. |
neden bu beşiktas dusmanlıgı ya sankı bjk turk takımı dııl |
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ!!!!!!!!!!!!!! BASIN TRAŞ FORZA BEŞİKTAŞ!!!!!!!!!! |
Türkiye`de Saat: 08:16 . |