![]() |
saha kapatma cezası alabiliriz dün maçta olaylar çıktı sahaya yabancı madde atıldı zaten beşiktaşı indirmek isteyenler var harakete geçmişlerdir bile ama kolaydı öyle saha kapatmak fb maçı var şampiyon biziz ben eminim. |
fazla yabanci madde atilmadi ki sadece toraman kirmizi kart gördügünde 1 veya 2 tane yabanci madde firladi sahaya baska birsey olmadi! 2,3 kisi sahaya birsey atti diye saha kapanmaz! |
yok öyle bişey.sıkar biraz fener maçında kapatmak hem abicim ben o maçta olamazsam kahrolurum :) |
vallahi olurmu olur her haltı yer bu taraflı medya ve federasyon ayrıca ezikbahçe. |
ne alaka yha ? o kadarcıkla saha mı kapatılır |
öyle bi hata yapacaklarını sanmıyorum...derbi öncesi... |
yalan hurafe rivayet bunlar eziklerin uydurmaları kim kapatcak ne diye kapatcakk kolaymıı |
arkadaşım nerden aldın bu haberi kendi fikrini yazıyosan daha dikkatli ol insanları galeyana getirme durduk yere binbir derdimiz var zaten kafa karıştırma |
Yabancı madde atılmaması lazım. |
Zannetmiyorum kapatılmaz.Yürekleride yetmez zaten şampiyonluk yolunda ve maç ciddi rakibimiz febe.Sahamızı kapatmaya yürekleri yetmez geçiştirirler. |
Kapatılırsa yer gök inler valla.Bu federasyon bir dakika bile duramaz daha!..Daha kaç gün oldu geleli ama o ve Mhk'sı skandal kararlara imza attılar.Bi tanesini daha kaldıramazlar!.. |
o kadardan saha kapatılmaz |
Ne olursa olsun böyle bir zamanda İnönü'deki bir sonraki maç eziklerle iken taraftar dikkatli olmalıydı! |
olamas öle bişey ya derbimiz war eziklerin uydurması bunlar |
Ne olursa olsun böyle bir zamanda İnönü'deki bir sonraki maç eziklerle iken taraftar dikkatli olmalıydı! __________________ |
güzeL bi payLasım :D ama böyLe bişi omaz.. ;) daha maca gidecez :D |
Türkiye`de Saat: 04:27 . |