![]() |
son 12 gun arkdslr saat 12 ye gelıo fenerbahce macına son 12 gun o maca en basta bız cok ıyı hazırlanmalıyıs ekstra bı performans bıde galıbıyetle mabedımızı bayram a cevırelım ... |
önce IBB karsi kazanalim ozaman Fb maci gelir ama IBB maci kaybedersek vay halimize ..taraftar kafaya yiger |
valla fener maçlarında öyle heyecanlanıyorumki sanki ölecekmişim gibi dizlerim titriyor |
kardes heyecan yok yavaş yavaş uygun adımlarla geliyoruz tek tek dize getircez inşallah |
ewet heycanlanmana gerek yok hakemler bariz bir hata yapmaz sa nasıl olsa biz alırız macı sende biliyosun ki en kötü günümüzde ezikleri yendik ve yenerizde bırak onların dizlerinin bağları çözülsün |
febe maçı daha heyecanlı olyo nedense |
valla hiç korkmuyorum ağır ama kendinden emin adımlarla ilerliyoruz şampiyonluğu kimseye kaptırmaya niyetimiz yok.allah başımızdan ertuğrul sağlamı eksik etmesin.yıllardır mahrum kaldığımız şampiyonluğu bu sene alıcaz eminim... |
ibb maçını önce halledelim de fb ye sıra gelir. ayrıca bu maçtan çekinmiyorum desem yalan olur ts maçını izledikten sonra çok karamsar oldum |
her maç final , o yüzden bşb maçını kazanalım ki febe maçının anlamı heyecanı olsun. kötü futbol v.s bir yana, mücadele, inanç beni umutlandırıyor.oynadığımız mücadeleci futbolu oynarsak (örn:gs,ts maçları) feneri ezeriz. |
Türkiye`de Saat: 03:13 . |