![]() |
bu kadar hazırlık varsa ve bu bizim büyük ihtimalle stadımızdaki son derbimiz o zaman yeni desibel rekoru kıralım tarih yazsın bunuda. |
ah bide alen abi´miz olsaydi..liverpool macindan daha iyi bir atmosfer yaratmaliyiz..Mabedemiz deki SON derbi maci. |
allahhhh çok heyecanlandım.. böyle açık nerede var,tribüne takıldığım zamanlarda kapalıdan çok açığın görüntüsünü izler merak ederdim, meşale,bayrak şov falan süper olurdu. meşale o zmaanlarda yasaktı ama genelde yakana da pek karışmazlardı,şuan durum ne bilmiyorum, staddan çıkarılmalar oluyormuş sanırım.ama sağlam bir meşale şov da lazım mabed de ki son maçta;) manzaracı 3. katıda ele almak lazım, |
süper olacak insallah |
arkadaşlar gerekli desteği sağlayalım ezik maçıyla yer yerinden oynasın açık kapalı numaralı bütün stad sonuçta inşallah sonuca da yansıyacaktır |
ikilik yaratmasınlar, sadece takımı desteklesinler yeter. Umarım çarşı grubu ile de bir birlerine girmeye kalkmazlar. Resme gelince gerçek değil, photoshop ta hazırlanmış bir resim. fb maçı için tasarlanmıştı. |
şimdiden tebrikler.. |
Alıntı:
onun pgotoshop oldupunuda biliyoruz zaten |
İnslallah bu gösteri gerceklesir ben de insallah macta olacağım allahın izniyle!Şu dingilleri bi rezil edelim:)) |
Alıntı:
trabzon maçında kapalı üstte yine kavga çıktı...kavganın gerekçesini bilemiorum....heralde ondan bahsedior arkadaş... |
Türkiye`de Saat: 00:11 . |