![]() |
ibb bilet fiyatları Beşiktaş Tarafı (Doğu Kapalı): 40,00 YTL Beşiktaş Tarafı (Güney Kale Arkası): 20,00 YTL İstanbul B.B.S Tarafı (Batı Numaralı): 40,00 YTL İstanbul B.B.S. - Beşiktaş J.K tarih : 22.03.2008 19:00:00 mekan : Atatürk Olimpiyat Stadyumu dolacak mı bu fiyat bu hava koşulları ve bu yola rağmen sizce ?? :(:( |
Fiyatlar iyi bnce ya.Dolar yni niye dolmasın |
Olimpiyat stadı dolacak bir yer gibi görünmüyor. 20.000 olsa bile yeter bu şartlarda zaten.. |
40 ytl yaparsan bileti kusura bakma ama nah dolar... |
50.000 kişi gidebilsek ne güzel olur tek sorun stadın konumu öyle olmasa stat kesin dolar |
bu stad dolmaz.kimse hayal kurmasn.neye güvenerek dolar diyosnz ?? maksimum 20bin kişi gelir o stada... olimpiyatta kale arkasında maç izleyip zatüre olucagıma maça gelmem daha iyi...40m param da yoq...bu stad dolmaz.arabası olmayan gitmez o maça. |
Devasa bir stad.Bu stadı yaparken ne düşündüler bilmiyorum ama bu stada 40 bin kişi gitse bile çok büyük bir alan yine boş kalıyor.80 bin kişilikmiş ben pek zannetmiyorum sanki orası 100 bin kişiyi rahatlıkla alır diye düşünüyorum.Bu şartlarda biraz zor doldururuz hatta zor değil doldurmamız imkansız.Hatta büyük bir kısmınıda kapatacağımızı pek zannetmiyorum |
Yok yaa fiyatlar iyi değil... |
karda yağsa yağmur çamur da olsa dolacak çünkü öenemli bir maç |
valla ne yalan sölim ben 10 15 milyon bişi bekliordum... Boş trübünlere oynanır bu maç.. |
arkadaşlar fiyatlar iyi değil diyosUnuz ama 20 ve 40 ytl gayet normal bence zaten kavede maç izlemek 5 ytl ama stadyuma gidiş sOrun oraSı bi gerçek... |
ankaradan trabzon maçına geldik sıra belediye ve fener maçıda gelecez başka yolu yok |
o stadın dolması zor gözüküyor.bide havada yağışlı.o stadda bağırdınmı duyulmuyo bile futbolcular zor zar gözüküyor.hangi akla uyupta yapmışlar bu stadı.akıllı adam işi olmdığı belli zaten |
stada gidecek arkadaşlar kalın giyinsin.yoksa zatürre olurlar mazallah. |
arkadaslar ne bicim agliyorsunuz bi fiyat yüzünden.. 40 ytl sanki cok büyük bi rakam mis gibi. besiktasi sampiyon görmek istiyosanis tüm maclara gidilmesi gerek ve desteke ihtiyaclari var. onun icin para bahane diye dememeli! Benim fikirim |
imkanı olan herkes gitmeli ve gerekli desteği vermeli çünkü bu günler şampiyonluk yolundaki son virajlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kim ağlıomuş bilader? |
birisi zaten maça gelmez 10-15 milyon kişi olur der birisi fiyatı yüksek bulur şampiyonluğa giden takımına destek der ama ezikleri gibi 70 ytl kale arkası olan bi durumda 40 ytle fazla der ee siz boyle yaparsanız tabiki dolmaz ama ben size bazılarının sevineceği bi haber veriyim biletix le görüşdüm ve şuan 20,000 satılmış ama şunuda bilin ki herkes staddan alacak biletleri. |
Alıntı:
o bahsettiğin yazı benimkiyse haberin olsun ben mavi önlükle başladım inönüye hala gidiorum... Bi olimpiyat stadındaki maça gidiorsunuz diye burda insanlara baskıda uygulamayın,çok büyük bir iş gibide milleti ezmeye çalışmayın... İmkanı olan,zamanı olan, zaten Gider maçlara... Herkes illaki gidicek diye birşey olsaydı 30 binlik 40 binlik stadlar değil, 15 milyonluk stadlar yapılması lazım.. ee ne de olsa Stada gitmeyen Beşiktaşlı değil dimi? :) |
kimse kimseye baskı yapmıyor yapamazda ama burda biraz insanı heveslendirecek konular açıp teşvik etmeye çalışıyoruz ama bazıları gelip insanları yanlış düşüncelere sürükleyebilir ki bunu soyleye süper modsa sözüne bakıpta gitmeyen de çok olur neyse artık herkesin kendisi bilir isteyen gider isteyen gitmez sonuçta buı konu bir çok forum sitelerinde var şuan gazeteler haberler ve radyolar veriyor görünen o ki en az ilgil bizim forumda ben derim ki gelinmeye bilir ama en azından yürekden destek verilebilr |
Maça gitmemiz ve stadı dolduramamız için ellerinden ne geliyorsa yapmışlar,ama inadına gidicez o stadı doldurucaz aleme ibret olucak.!!! |
Maça en az 40.000 kişinin geleceğinizi düşünüyorum.İnşallah takımımız yanlız kalmaz. |
Alıntı:
hiç yakışmadı bu sözler sana |
Bencede bu fiyatlar ve bu rakipler bu stad dolmaz.! |
herşeye rağmen iyi diyelim iyi olsun..inşallah dolar..ikilem içindeyim herkes gibi bende ama artık az kaldı takımı yalnız bırakmak olmaz... |
o stadın %30 u bile dlmz |
Türkiye`de Saat: 11:17 . |