![]() |
işte bu çok güzel arkadaşlar farkettiniz mi bilmiyorum muhtemelen farketmişsinizdir futbol takımımızın neredeyse tamamı akatlarda idi. işte bu beni gerçekten mutlu etti. bir takım olmak bu kadar güzel işte. iyiki beşiktaşlıyım. |
evet benide çok mutlu ediyor basketbol takımımızdakilerde bazen inönüde oluyor |
başkan orda,çocuklarıyla birlikte,futbol takımı basketbolcuların yanında,beşiktaş hem futbolda hem basketbolda şampiyonluğa gidiyor emin adımlarla,özlediğimiz tablolar bunlar |
kenetlendik geliyoruz ! |
olması ve yapılması doğru olan bu zaten onların orda bulunması basket oyuncularımız için de morel açısından iyi olmuştur |
her şey çok güzel olacak |
bizi bölmeye calışanlara kapak olsun bugünkü kenetlenmemiz daha cok beklerler.. |
Farketmizmiyim,her kafamı kaldırdığımda bakiyi görüyordum:)..Gerçekten çok güzel bir tabloydu,özlediğimiz bir şeydi.Tüm futbolcular gelmişti neredeyse,maç sonunda hepsi ayağa kalkıp alkışladılar falan.Gayet güzeldi yani,kısacası her şey yolunda...Hem futbolda hem basketbolda emin adımlarla şampiyonluğa doğru gidiyoruz,önümüze çıkan tüm engellere karşı hemde.Biz de bu birliktelik oldukça önümüzde kimse duramaz zaten... |
:congrats::congrats::congrats:hepsini yürekten kutluyorum!!! |
bekle bizi italya,kupamızı almaya geliyoruz!!! |
Türkiye`de Saat: 06:07 . |