![]() |
Umarım Toromana çok ceza vermezler |
beşiktaşlılar başkadır yok böyle taraftar olamazda orda olan bütün arkadaşlara tşk |
helal olsun centilmen taraftar |
İşte taraftar Siyah-beyazlılar, oyundan haksız yere atılan Trabzonlu genç Barış'ı ayakta alkışladı. ZAFERDEN DAHA ÖNEMLİ Beşiktaş futbol takımı, şampiyonluk yolundaki zorlu engellerden biri olan Trabzonspor'u farklı yendi ancak skordan çok maç içinde yaşanan bir olay derbi zaferinin önüne geçti... Hakem Bülent Yıldırım, 48. dakikada İbrahim Toraman'ı kırmızı kartla oyundan attı. Beşiktaş tribünleri bu karara tepki gösterirken, hakem Yıldırım http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dbu kez de 61. dakikada Trabzon-sporlu genç oyuncu Barış Memiş'i yine kırmızı kartla saha dışına gönderdi. DÜNYAYA DERS VERDİLER İşte ne olduysa bu dakikadan sonra oldu... Rakiplerinin 10 kişi kalmasına sevinmesi gereken taraftarlar, beklenenin aksine "Eyyamcı Yıldırım" tezahüratıyla hakeme tepki gösterdiler. Hakemin Barış'a gösterdiği kartın hatalı olmasına ve Toraman'ın atılmasına karşılık oyunda dengeyi sağlamak için böyle bir karar vermesine kızan siyah-beyazlılar, sahayı koşarak terk eden Barış'ı da ayakta alkışlayarak dünyaya "fair-play" dersi verdiler. Fatih DOĞAN |
zaten bır nuramayız bu hakeme ders olsun |
taraftar demek böyle bişi herkes qörsün nasıl taraftar olunur yıllardır anlatamadık yada anlamak istemiorlar :) |
zaten bir numara oldumuzu biliyoruz abi dünya kabul etti. |
objektif olmak budur. maçı numarılıdan izledim verilen tepki okadar güzel ve organizeydiki çok hoşuma gitti |
tepki kesinlikle yerindeydi.ne kaptanımız haketti ne de o çocuğun suçu günahı vardı.yazık..maçı takımlar mı oynuyo hakemler mi anlamak güç..merkez eyyamcı kurulu ne diyecek bakalım !! |
ezikler olsun gese olsun hep taraftar olduklarını söylüyorlar onlar taraftarsa biz başka bişeyiz!!! |
birak öküzler konussun onlar bizi ilgilendirmez..dünya kabullendi carsi nin büyüklügünü! biz bu isi türkiyede yillar önce astik..onlar kendi caplarinda eglensinler öküzlerr! |
işte taraftar işte Beşiktaş :) |
18 yaşındaki çocuğa salakça bir kırmızı kart gösterirsen sonra bize niye kızıyolar demeyin hey eyyamcılar şimdi bu çocuk hakemlere nasıl itiraz etmesin bundan sonra . |
Çünkü biz Beşiktaşlıyız.. |
yazık ya yeni gelmişti yurt dışında üzüldüm barışa |
Ya ben bu taraftarla bayılıyorum bende maçı izledim televizyondan hakem tam bi manyaktı ya kafasından kararlar verio bende anlamdım işte taraftar işte beşiktaş!!! |
Taraftarımızı övmekten usandım artık.Kim ne derse desin böyle taraftar dünyada yok.Ama şampiyonluk yolunda bizim aleyhimize yapılanları kimse görmüyorsa bizde rakiplerimizin aleyhinde yapılanları görmemeliyiz.Tabi ki biz bunada tahammül edemiyoruz ama en azından destektede bulunmamalıyız. |
Muhteşem bir görüntüydü.Bize yakışanı yaptık herzamanki gibi.'1' numara olduğumuzu bir kez daha tüm türkiyeye gösterdik... |
dat diri dat dat çok makara oldu stadda :D tam o sıra bobo heralde gol kaçırdı yarıda kesildi kötü oldu :D |
olması gerekende buydu zaten bizden aksi beklenmemeli ... |
yaff çok yasık oldu barışa bişey yapmadı ki orda ali düşrdü onu hakemde hmn kırmısı kart asıl aliye sarı göstermeliydi çok yasık oldu |
Alıntı:
|
dünya anladı bizim medya denilen vvarlık anlamadı nasıl bir iş se bu bende anlamıyorum. zirvede carsı var. |
Gerçekten helal olsun tek kelimeyle harika... |
Varmı böle başka taraftar YOK! |
anlıyorlar, herşeyinde farkındalar ama kabullenemiyorlar.her bakımdan en büyük taraftar Beşiktaş ta demelerini beklemiyoruz heralde:) helal olsun,her dalda 1 numarayız. |
Medyayı kale alıpda ehdef kitlemizi ona göre belirlersek vay halimize. Çocuklara gaylikten, asosyalistliğe kadar işlemelerde bulunan bir medyaya sahipken hele ki bu tür konuda nerde para oraya yapış olayı varken zor o biraz, medya yok biz de gerçek var. |
Eyyamcı Yıldırım! Eyyamcı Yıldırım! Rakiplerinin 10 kişi kalmasına sevinmesi gereken taraftarlar, beklenenin aksine "Eyyamcı Yıldırım" tezahüratıyla hakeme tepki gösterdiler. Hakemin Barış'a gösterdiği kartın hatalı olmasına ve Toraman'ın atılmasına karşılık oyunda dengeyi sağlamak için böyle bir karar vermesine kızan siyah-beyazlılar, sahayı koşarak terk eden Barış'ı da ayakta alkışlayarak dünyaya "fair-play" dersi verdiler. |
haksız yere cocugu attı aklı toromanda kaldı hatasını ortmeye çalıştı ayıp oldu tabişki ama 11 kişi olsalardı yinede yenerdik |
Arkadaş bu kadar mı delikanlı tavrı olabilir bir takımın taraftarlarının? Gururluyum çünkü Beşiktaşlıyım :) |
carsı eyyamada karsı |
dünyanın en büyük taraftarı tartışan salaktır. |
Türkiye`de Saat: 14:24 . |