![]() |
birak öküzler konussun onlar bizi ilgilendirmez..dünya kabullendi carsi nin büyüklügünü! biz bu isi türkiyede yillar önce astik..onlar kendi caplarinda eglensinler öküzlerr! |
işte taraftar işte Beşiktaş :) |
18 yaşındaki çocuğa salakça bir kırmızı kart gösterirsen sonra bize niye kızıyolar demeyin hey eyyamcılar şimdi bu çocuk hakemlere nasıl itiraz etmesin bundan sonra . |
Çünkü biz Beşiktaşlıyız.. |
yazık ya yeni gelmişti yurt dışında üzüldüm barışa |
Ya ben bu taraftarla bayılıyorum bende maçı izledim televizyondan hakem tam bi manyaktı ya kafasından kararlar verio bende anlamdım işte taraftar işte beşiktaş!!! |
Taraftarımızı övmekten usandım artık.Kim ne derse desin böyle taraftar dünyada yok.Ama şampiyonluk yolunda bizim aleyhimize yapılanları kimse görmüyorsa bizde rakiplerimizin aleyhinde yapılanları görmemeliyiz.Tabi ki biz bunada tahammül edemiyoruz ama en azından destektede bulunmamalıyız. |
Muhteşem bir görüntüydü.Bize yakışanı yaptık herzamanki gibi.'1' numara olduğumuzu bir kez daha tüm türkiyeye gösterdik... |
dat diri dat dat çok makara oldu stadda :D tam o sıra bobo heralde gol kaçırdı yarıda kesildi kötü oldu :D |
olması gerekende buydu zaten bizden aksi beklenmemeli ... |
Türkiye`de Saat: 15:49 . |