![]() |
H.Ö. 1 gol, H.S. 8 gol Nobre, Holosko transfer edilmeden önce oynadığı 13 maçta sadece 1 gol atıp, 1 de asist yapmış ve hayal kırıklığı yaratmıştı. Slovak futbolcunun gelişinden sonra ise rakip savunmaların korkulu rüyası haline gelen Sambacı, 9 maçta tam 8 gole imzasını attı. 19.3.2008 Maç başına 1 gole yakın Fenerbahçe'den alındığında yer yerinden oynamıştı. Ama Nobre, ortaya koyduğu istikrarsız futbolla eski performansını bir türlü yakalayamamıştı. Ancak ara transferde takıma katılan Holosko ile birlikte adeta coşmaya başladı. Attığı ve attırdığı gollerle eski formuna kavuşan Sambacı, şampiyonluk yolunda takımına hayat verdi. Holosko’dan önce oynadığı 13 maçta sadece 1 gol atıp, 1 de asist yapabilen tecrübeli oyuncu, Holosko’dan sonra ise 9 maçta tam 8 kez fileleri havalandırdı. ‘Önemli olan Beşiktaş’ Yeniden gollerle geri dönmenin çok güzel bir duygu olduğunu söyleyen Nobre, “Ancak burada asıl başarı takım arkadaşlarımındır. Holosko, hızlı ve güçlü bir oyuncu, topu aldığında rakibini kolayca geçip nereye atacağını tahmin edebiliyorum. Fakat Beşiktaş gibi büyük takımda kimin kiminle oynadığı ve kimin gol attığı değil, alınan sonuçlar önemlidir. Şu an iyi durumdayız, bunu daha da ileri taşıyıp mutlu sona ulaşmak için çalışıyoruz” diye konuştu. Orhan YILDIRIM |
helal olsun koçum nobre |
Tam Bir Milad oldu valla He He |
holossko sayesınce bence cunku holosko savunmayı dagıtıyor |
bide bobo açılsa |
holosko hem nobreye hem bize yaradı..daha çok ofansif oynamaya başladık.bua göze güzel futbol getirdi... |
bobonun biraz daha piyasa yapması lazım sezon sonu gidecegi kesin... |
Nobre açılınca Beşiktaşta açıldı tabii.İlk yarıda ıkına ıkına bir gol atarken ikinci yarıda çok rahat atabiliyoruz golleri.Her maçta gol atacağımızada inanıyorum bu ofans hattıylan.İkisi gününde olmasa öbürleri atar,rakiplerin korkulu rüyasıyı yani...Tabi bunda Holoskonun çok büyük bir payı var,hem takımın buralara gelmesinde hemde nobrenin... |
Dağıtıcı bir forvet çok iyi oldu aldığımız |
Geçen senede böyleydi.Ama bu sene daha iyi.Avrupa'da başarı için kodro istikrarı şart.Şampiyon olsakta olamasakta sabit bir ilk on birimizi çıkartmalıyız.Yavaş yavaş kadromuz şekillenemeye başladı 6-7 maçtır. Önümüzdeki sezonda sakatlık falan olmassa,bir ön libero,bir sağ kanat bir de güçlü bir savunmacı alırsak,Avrupa'da başarılı olabiliriz. Koçum Nobre... |
Nobre dediği bütün sözleri tuttu derbilerin adamı nobre adamımsın :congrats: |
derbilerin golcüsü nobre sıra fenerde inşallah dualarınızı eksik etmeyin nobrenin feneri delmesini çok istiyorum |
nobre patlama yaptı bunda holoskonun çok büyük etkisi oldu. inşallah devamı gelir ve bizi şampiyonluğa taşırlar ama bobodan umudumu kestim ben artık isteksiz oynuyor milli macera yaramadı ona |
nobre sen bizim herşeyimizsin . |
Onun alexle olan uyumu gibi oldu.Alex te bize gelse bu adam 1000 tane atar:D.Bu alexin delgadodan weya ricodan iyi olduğunu göstermiyo sadece bazı insanlar gerçekten çk iyi anlaşırlar. |
bence holosko satılmasın 5-10 yıl çünkü bu adam her partnerini yıldız yapar..gider yıldız adaylarını alırız holoskoyla parlaytıp satarız.bi sürü de para kazanırız:) ticari düşünmek lazm |
helal be bunda holoskonun payı çok büyük...böyle yola devam:) |
Türkiye`de Saat: 11:28 . |