![]() |
Penalti Boyle Atilir... Riske hic gerek yok... :) Video - ajax-helmondsport-2-0(çok güzel bir gol) - İzlesene.com - Ücretsiz Video Paylaşım Sitesi |
:D zekaya bak |
topa vurmadan ceza sahasına girmediyse sorun yok 10 numara vallaha |
ohaaa süper be harika bir zeka önceden anlaşmışlar . |
hahah :D... |
kabul ediliyormiki boyle birsey ben anlayamadim bu golden birsey penalti direk bir vurus degilmiydi |
henri de aynısını yapmaya çalışmıştı ama attığı adam tutamamıştı artık penaltılar böle çekilir:D |
yok böyle bişey :):) kaleci olsa ne olmasa ne kedi fare misali :D |
Alıntı:
|
çok güzel yaa...:D:D |
süper zeka helal olsun bizde biri böyle gol atsa saymazlar:D:D |
Alıntı:
|
o kadar iyi degil sacma :D |
çok iyi 2 3 0 fb karşı olsada bole bi penaltı kullansak ne guzel olur mail atalım yonetime heheheh |
Ferrari Holosko geriden gelsin.. Penaltiyi da tello atsin o zaman.. :) Fener maci eger ilk 15 dk gol bulursak, fark atariz.. O atmosfere ne fener dayanir.. ne liverpool... |
çok zekice ama bunu sakın rüştü ye yapmasınlar:D |
Rustuyu cok seviyorum. Takdir ettigim bir profosyenel... Ama duran toplarda iki eli ile gozlerini gosterdigi zaman, salterim atiyor.. Rustu Abi, yapma su hareketi... Hepsinde de gol yiyoruz... :) |
bnce dünyanın en güzel penaltısı pascaln attıgı....o penaltıyı unutamam ya. |
Çok aptalca ya, tek vuruşla atmak varken pas vericem de sonra pası alıcam da gol atıcam ooooo, ne gerek var tak 90'a gitsin ;) |
Alıntı:
|
Denemek lazım yaa:D |
iyi fikir |
ya illa işin cılgını cıkaracaz yakında bizim ligdede yaparlar bunu inşallah biz yaparızta türkiyede bir tarih daha yazarız eziklerin maçında neden olmasın bu tam bir makara olur |
karsı takım oyuncuları nasıl izliyor adamlar şok olmus böle penaltı ilk defa görüyorum bende suan böle vurulsa nizami mi aceba |
eskiden kabuldu şimdi böyle birşey yok |
Gol nizami.. ama bizim hakemler kesin vermez.. Kafasi almaz :) |
Türkiye`de Saat: 23:17 . |