![]() |
ben ilkokula başladığım sene gitmiştim yanımda bi büyükle polislerden çok korkmuştum ama merdivenlerden yukarı çıkıp o yemyeşil sahayı görünce acayip olmuştum beşiktaş gençlerbirliği maçıydı amokchi oynuyodu o zamanlar ordaki yeşillik bana çok acayip gelmişti kelimelerle anlatamayacağım kadar güzel bi duyguydu. |
Ne mi hissettim? Derin bir duygu d: Beşiktaşlı olduğumu değil, BEŞİKTAŞ olduğumu hissettim (= |
Hatırlıyo msn desene:Dbundan 16yıl önceydi daha 1 yaşındaydım:Dama babamın sölediğine göre yanımızda küfreden bi adamın(her ne kadar ne dediğini anlamasam da)babam adama kötü kötü bakınca kafasına vurmuşum.. eer o amca beni duyuyosan senden özür dilerim ama napıyım sen de bnm yanımda küfredip babamı kızdırmasaydın:D:D:D |
İlk gittigim günü hiç unutamam babamla gitmiştim...çok özel bir duyguydu. |
valla beşiktaş-zurıch maçına gitim ilk antalyadan gelmiştim ilk gördüğümde adeta rüyadayım sanmıştım hayatım boyunca unutamam |
kelimeler kifayetsiz kalır.aklın durur,tek düşüncen sadece BEŞİKTAŞ olur... |
Alıntı:
MEGAVIDEO - I'm watchin' it |
o duyguyu ne kadar anlatsak inandırıcı olmaz Anlatılmaz Yaşanır diyorum |
Hala gidemedm ne yazıkkii... |
gidemedimki:( ama anlatılmayacak bi duygudur heralde kalbin durcak gibi olur heralde yada ben o duyguyu yaşamadığım için abartıyorda olabilirim:(:( |
Türkiye`de Saat: 07:04 . |