![]() |
akın kabusu beşiktaş bu hafta sonu belediyespor la karşılaşıcak sağlamın en büyük korkusu hırslı olan ibrahi akın. |
Benimde öyle walla... |
Ya bizim savunma saniyorum ki gordon ve zan ikilisinden olusacak eger on liberodada sorun yasamazsak ibrahim akin bi ... yapamaz ates olssa dustugu yeri yakar |
Gönderdiğin futbolcudan korkarsan ayıp olur biraz...Madem korkulacak kadar iyiydi niye gönderdiniz derler adama.Eğer G.Zan,Gordon,Baki bu adamı tutamayacaksa yazık valla...Son maçlarda necatiylen ikisi taşıyor belediyeyi,bu maçtada belki gol atabilirler bu normaldir,çünkü defansta ciddi sorunlar yaşıyoruz...Önemli olan 2 ve daha fazla gol atmaktır bu maçta.Yani yine hücum kazandıracaktır bu maçı... |
Ben hiç korkmuyorum ufak takımların büyük oyuncuları büyük maçlarda varlık gösteremezler.Benim tek korkum kendi defansımız,güzel bi performans ortaya koydukları zaman İ.Akın flan yalan olur. |
ondan korkan onun gibi ( kazma ) olsun ! . açık ve net korkmuyoruz . |
valla hirsli oynayacaktir falan ama ertug hocanin korktugunu falan zannetmiyorum akin zaten bizdeyken iyi oynayamaz ama ordayken bize karsi iyi oynar cunku becerisi futbol anlayisi odur zaten kontra atak futboluna daha yatkin biri |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
valla sanada katiliyorum :) ama oynamadi be kardesim 4 sene bi takimda essegi oynatsan ayni yerde birsey ogrenirdi |
Türkiye`de Saat: 08:12 . |