![]() |
Alıntı:
en onemli haftalara giriliyor ve adam kirmizi kart gorup 2 hafta daha yok. ve niye kaldirildi o konu anlamadim. liverpool ve marsilya maclarinin benim icin onemi fener macindan az degil.neyse herkes benim fikrime katilmak zorunda degil tabii ki...... |
Bobo yapılmayacakbirşey yaptı. ma ben maçın gitmesine o olayı sorumlu görmüyorum. Beşiktaş zaten galibiyeti hakedecek topu oynamadı bugün, 2. devre belediye ezdi resmen futboluyla. ıskarta akın ve necati fotbulcu oldu. |
izlemedim yorumsu<<< :::ss |
tmm bobo yanLış bi hareket yapmış olabilr ama kırmızı kartı haketmedi...:( |
HERKEZ YAPTIĞI İŞTE EN İYİ OLMAK İSTER VE PERFORMANSINA ALDIRMAKSIZIN KOZ OLARAK KALMAK İSTER BU İNSNIN TABİATI VE TABİ AVRUPA TRANSFERİ GELİŞMELER FALAN BENCE BOBONUN BU ARALAR AKLI BİRAZ KARIŞIK AMA ONA ONA İHTİYACIMIZ VAR İBB MAÇININ DA MAÇIN SONLARINDA KURTARICI OLARAK ONU GÖRMRYİ ÇK İSTERDİM!! |
ya inanmak istiyorum bu besiktasin bu yil sampiyon olacagina inanmak istiyorum ama boyle 2 hafta iyi 1 hafta kotu futbol oynayan bir takim nasil sampiyon olacak.yine bizlerin moralini sifira indirdiler. alin bu maci fb macina daha coskulu gelelim.simdi ne oldu ruhsuz oynayip kaybettiler maci.taraftarinda moralini bozdular. |
haftalardır yedek olduğu için ertuğrul hocadan intikamını aldı bobo fenerdeki brezilyalı arkadaşları ona muhteşem bi gece yaşatırlar artık |
boboyu kadroya koyup holosko nobre ikilisini bozmak kadar aptalca bişi olamaz bunu hoca kayseride yaptı kayseri madara etti bizi şutumuz yoktu akıllanmadı hoca hala holoskodan sağ kanat yaratmaya çalışıo kardeşim telloyu koy ön liberoya sol kanata aydını koy al snn çok beendiğin bobo belkide bgn şampiyonlugu verdi bravo valla |
ben başkanın yerine olsam bu hareketten sonra boboyu avrupanın devlerine değil afrikaya satarım.... |
allah belanı versin bobo |
Türkiye`de Saat: 11:37 . |