![]() |
İstanbul B.Belediyesi 2 - Beşiktaş 1 Kartal yıkıldı! Takımımız, İstanbul Buyukşehir Belediyespor'a deplasmanda mağlup oldu İstanbul B.B 2-1 Beşiktaş Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda karşı karşıya geldiğimiz İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 mağlup olduk. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta golümüzü 19. dakikada Holosko atarken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a galibiyeti getiren golleri 5. dakikada eski futbolcumuz İbrahim Akın ve 85. dakikada Necati kaydetti. Maçın 41. dakikasında, Brezilyalı yıldızımız Bobo kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Bobo, önümüzdeki hafta oynanacak olan F.Bahçe derbisinde forma giyemeyecek. Dün F.Bahçe'nin kazanmasından sonra puan kaybına tahammülü olmayan Kartal, mutlak galibiyet için gittiği Atatürk Olimpiyat Stadı'ndan istediğini alamadı. Özellikle hakem Hakan Sivriselvi'nini, ilk yarının sonlarında Bobo'yu oyundan attığı pozisyon uzun süre tartışılacak cinstendi. Bu dakikadan sonra 10 kişi kalan Kara Kartal, maçın ikinci yarısında üstün oynamasına rağmen istediğini alamadı ve liderliği F.Bahçe'ye kaptırdı. Hücum ağırlıklı kadro Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam sahaya hücum ağırlıklı bir kadro sürdü. İleri ikilide Nobre ve Bobo'ya görev veren Sağlam, Holosko'ya da sağ kanatta şans verdi. Baki Mercimek'in yerine de Gordon Scildenfeld görev yaptı. İ.Akın'dan sürpriz! Sezon başında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a gönderilen son haftaların formda ismi İbrahim Akın, maçın 6. dakikasında attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Şok golle geriye düşen Beşiktaşımız daha sonra kalesinde 2 ciddi tehlike daha yaşadı. Özellikle Gordon Schildenfeld yaptığı hatalarla iyi sinyaller vermedi. Holosko eşitledi Golün şokunu üzerinden atan takımımız, 19. dakikada Holosko ile eşitliği yakaladı. Savunmayla kaleci arasına iyi giren Slovak futbolcu kafa vuruşunu yaptı ve kaleci Hasagiç'ten seken top filelere gitti. Bu golle maça 1-1'lik eşitlik geldi. Kaynak: Karakartal.com |
hakemler bizi şampiyon yapmıyacak belli ama bizde futbol oynamıyoruz zaten |
lanet olsun |
10 kisi kaldıktan sona ikinci yarı bi ar baya bi baskı yaptık ama gol gelmedii ama o pozisyonda boboyha kırmızı kart yoktu orda yumruk atmadı itme var tmm faul ama sarı kart o pozisyon kırmızı diil !!!! hakemlere ölüm !!!!! :@ |
ewet bencede bu hakemlerin garezi mi war bilmiyom |
Ya sımdı hakeme suç atmayacam zaten berbat futbol oynadık nıye gerıye cekılıoruz anlamadım zaten off hersey haftaya bellı olacak |
ya abicim bobo nobre holosko delgado bir arada olmuyor işte nedir bu israr.Serdar özkanı kayseride denedik olmadı adam ön libero oynamayı bilmiyor fizik kapasite sıfır topa basma adam alma dayanıklılık sıfır markaj sıfır alan alma sıfır dönen topların hepsini kaybettik.Ya anlamıyorum oturup 90 dakika bençte dua etteceğine oyuna bi müdahale et.İnanın 10 kişiyken holoskoyu forvete alıp serdarı sağa kaydırsaydı ve kurtulusda ön liberoya koysaydı bu maç böle bitmezdi.Bobo ayrı bir dava boyle laubalilik olmaz.Tartısılacak yanı yok.Takım sampiyonluğa gidiyor sen adama yumruk atıyosun.Böle bişi olamaz. |
hep aksilikler tutar zaten sinir oluom bu hakemleri zaten hiç solemıorum |
umudun bittiği maç..biter die düşünmüştüm ama bu kadr erken beklemiodum.. |
Bu hakemler maclari boyle yonettikce, Bu yonetim boyle abuk subuk, mantiga sigmayan transferler yaptikca, Bazi futbolcular bu takimi hak etmedii halde inatla bu takimda tutuldukca BIZ UZULMEYE DEVAM EDECEGIZ. bU LIG ICIN FAZLA SEREFLIYiz |
Alıntı:
|
kocum bunu kafana sok bu takım sampıyon olacak bu sne okeyyyyyyyyyy en buyuk besıktass takımımızın kotu gunde yanında olmamız gerekmezmı???????????? |
Turkcell Süper Ligi 27. hafta mücadelesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş'la karşılaştı. İkinci yarıyı 10 kişi oynayan siyah beyazlı takım sahadan boynu bükük ayrıldı. http://image.haber7.com/haber/109174.jpg STAT: Atatürk Olimpiyat HAKEMLER: Hakan Sivriservi xx, İsmail Şencan xx, Orkun Aktaş xx İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Hasagiç xx, Mert xx, Cesario xxx, Volkan xxx, Ekrem x, Efe xx (Zeki dk. 65 xx), İlyas xx (İlhan dk. 73 xx), Tjikuzu xx, Adriano xx, İbrahim Akın xxx (Erman dk. 80 xx), Necati xxx YEDEKLER: Mehmet Ali, Erol, Murat, Sancak TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı BEŞİKTAŞ: Rüştü xx (Hakan dk. 46 xx), Ali Tandoğan xx, Gökhan Zan xx, Schildenfeld x, İbrahim Üzülmez xx, Holosko xxx, Serdar Özkan x (Batuhan dk. 89 ?), Delgado x (Aydın dk. 82 x), Tello xx, Bobo x, Nobre xx YEDEKLER: Mehmet Yozgatlı, Ricardinho, Baki, Mehmet Sedef TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam KIRMIZI KART: Bobo (dk. 42) (Beşiktaş) GOLLER: İbrahim Akın (dk. 6), Necati (dk. 85) (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Holosko (dk. 19) (Beşiktaş) SARI KARTLAR: Efe, İlyas, Volkan (İstanbul Büyükşehir Belediyespor) İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR:2 BEŞİKTAŞ:1 (İLK YARI) 6. dakikada Necati'nin ara pasıyla ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan İbrahim Akın, yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. 1-0 7. dakikada ceza yayı önünde Adriano'nun vuruşunda top farklı bir şekilde üstten auta gitti. 14. dakikada İbrahim Akın'ın arapasıyla ceza sahasına giren Necati, kaleci Rüştü ile karşı karşıya kaldı. Topu ayağından fazla açan Necati, son anda topa yetişerek vuruşunu yaptı. Kaleci Rüştü, gole izin vermedi. 15. dakikada Schildenfeld'in kısa düşen geri pasına Adriano hareketlendi. Kaleci Rüştü, zamanında bir müdahaleyle topu kornere gönderdi ve önemli bir tehlikeyi önledi. 19. dakikada Ekrem'in kafayla kalecisine vermek istediği topta araya giren Holosko, kafayla topu ağlara gönderdi ve skorda dengeyi sağladı. 1-1 35. dakikada sağ kanatta rakiplerinden sıyrılarak ceza sahasına giren Holosko'nun içeriye ortasında Nobre'nin vuruşunda defans son anda müdahale etti. Top az farkla yandan kornere çıktı. 42. dakikada ceza sahasında Bobo ile Ekrem arasındaki ikili mücadelede Ekrem yerde kaldı. Maçın hakemi Hakan Sivriservi, pozisyonda Bobo'yu rakibine yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. (İKİNCİ YARI) 47. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Tello'nun ceza sahasına sert ortasında Nobre'den önce kaleci Hasagiç topu çeldi. Boşta kalan topu defans uzaklaştırdı. 51. dakikada ceza yayı üzerinde Necati'nin sert şutunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti. 58. dakikada İbrahim Akın'ın sağdan kullandığı kornerde ceza sahasında defansın uzaklaştırmadığı topu altıpas içerisinde önünde bulan Necati'nin vuruşunda kaleci Hakan, gole izin vermedi. 67. dakikada Necati'nin ara pasıyla ceza sahasına giren İbrahim Akın'ın vuruşunda top defanstan döndü. Devam eden pozisyonda sağ çaprazda topu önünde bulan Adriano'nun içeriye ortasında kaleci Hakan topu kontrol etti. 69. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren ve son çizgiye inen Delgado'nun içeriye ortasında kaleci Hasagiç, yatarak topu kontrol etti. 82. dakikada ceza sahasına yapılan ortada İlhan kafayla Adriano'ya indirdi. Topu göğsüyle kontrol eden Adriano, çok kötü bir vuruş yaptı. Top farklı bir şekilde üstten auta gitti. 84. dakikada hızlı gelişen İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Erman'ın pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Necati'nin sert şutunda kaleci Hakan topu kontrol etti. 85. dakikada Zeki'nin pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Erman'ın içeriye ortasında Necati, kafayla topu ağlara göndererek, bir kez daha takımını öne geçirdi. 2-1 88. dakikada ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Erman'ın sert şutunda kaleci Hakan, topu iki hamlede kontrol etti. Maç İstanbul Büyükşehir'in 2-1 galibiyeti ile sona erdi |
Futbol konuşulacak bir şey yok ortada,maçın ilk yarısı 1-1 bitiyor iken hakem çıktı sahneye.Ve maçı katletti,maçı orda bitirdi.Kimse masal uydurmasın bana,yok 10 kişide kalsak bu maçı kazanmalıyız falan.Rakip boru değil,büyüklere kök söktüren bir takım.Ve sahada berbat ötesi.10 kişiyle kazanmamız imkansızdı ve bunu hakemde biliyordu.Gerekeni yaptı,verilen emri yerine getirdi.Söylenecek bir şey yok bu maç hakkında...Haftaya ezikleri inönüye gömeriz,bundan hiç bir şüphem yok...Lider olurmuyuz onu bilemem,ama sanmıyorum,gs alır liderliği... |
sampıyonlua oynayan bı takım bole oynarmı yha olur mu yha nsl takımsn sn yha sn msn beledıye o mu sn msn sampıyonlua oynayn o mu n kadar ısteksız we ruhsuzsunuz yhaa 2 1 oluyo bastırıoo neyıne bastıırıon ha ynılgı ha beraberlık bastırsana berabereykenn ama bolede ıı oldu ertugrul hoca fırcayı bı bassın da ınonude ezıklere karsı ıt gbı oynasınlar serefsız ıbrahım akınn |
anasını satayım boyle işin ben baska takımlardan 3 er4er yerler bize gelincıaslan kesılırler ben bışey anlamadım bu işteeen ama yınede ŞAMPİYON BİZİZ...:stupido: |
çocukalr inanın inanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler ezikleri inönüde devireceğiz şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz |
FUTBOLCULARIMIN ÜSTÜNDEKİ RENKLERİN ETKİSİNİ ve GÜCÜNÜ KAVRADIKLARINI SANMIYORUM SAHADA RAHAT OLMASI GEREKEN KİŞİLER ONLAR ama!..BÖYLE ÖNEMLİ MAÇLARDA İBB SEVİYESİNDEKİ TAKIMLARLA DÖVÜŞMİCEN DÖVCEN..KURTARICILARIMIZDA PAF TAKIMDAN ARKADAŞLARIMIZ BU ARADA ,OYAMALARINA KARŞI DEİLİM AMA BJK; SÜPER LİG,ŞAMPİYONLAR LİGİNDE MECCUT KADROSUNU GENİŞLETMESİ LAZIM..İBB BİZİ NE HAKEMLE NE +1 YENEBİLİR HELEKİ BU HAFTA OLMASI ÇOK ÜZÜCÜ UMARIM HAFTAYA HEPİMİZİN YÜZÜ GÜLER... |
Hiç bişey demiyorum.Bu hakemlerin Allah belasını versin. |
yazıklar olsun bütün hayellerimiz boşunaymış |
lanet olsun böle hakeme böle işe bölee. . . . . . . |
YAzık altın değerinde 3 puan gitti. Ama şunu düşünmek lazım bu belediye fenerden 5 puan çaldı bu sene. |
arKadaşlar biz her türlü şampyn olucz görüceksnz ltfn ümitlerimizi kaybetmeyelim hakemler hep böyle bu maçta kötydü yenildk puan gitti önümüzde büyük bi derbi var umarm alırrz ve şampynlk yoluna dewam ederz umarım... |
kardeşim hakem kötü o bu ama bunlar bahane olamaz bizim için..senn sol backin hala ib. üzülmezse saten bu takım şampiyon olamaz defans da gordon denilen biri vardı bakiyi aradım yani yazıklar olsun..bu kadroyla bu kadar olur ezik maçını da kaybedersek kaosa gideriz hoca menejer herkesi yollarız heralde yine |
Alıntı:
|
hakem acaba haftaya eziklerle oynayacağımız maçın etkisiylemi bu kadar kolay kırmızı çıkardı.. sonuna kadar mücadele edeceğiz ezikleri inönüde yenecek sezon sonuda şampiyon olacağızzzz.. |
sezon sonu sampiyonluktan suphem yok zaten ben taraftari anlamiyorum bazi arkadaslar o sahada ilk yari 1 1 bitmis besiktas iyi oynamaya baslamis ilk yari belkide bir gol cikaracakken hakem sacma salak atti boboyu kimse bana bobo krose vurdu falan demesin yan hakemin kabak gibi onundeydi pozisyon o niye devam ettirdi o zaman takimimiz liderligi aldigindan beridir kaybedene kadar her hafta hakemler kart yagmuruna tuttu besiktasi farkindamisiniz gencler maci penalti vermezler trabzon maci sacma 2 sari kart bu mac sacma sapan kartlar bide ibb li bi futbolcunun delgadoya yaptigi bir hareket vardi ceza sahasi disinda gecen hafta ayni hareketten toramana sari verip atti orta hakem bu hafta ayni harekete foul bile vermediler |
ıÜüMaalesef kaybettik,aslında yi başlamıştık maça ancak İstanbul daha sonradan ortak oldu,çok mücadele etti hakemin kararları kırmızı kart belki haklıydı ama Belediyeli oyuncu Bobo`yu tuttu iteledi her şeyi yaptı ona hiç bir şey vermedi. Bir anlamda istedikleri oldu Beşiktaş`ı şimdilik liderlikten ettiler. Önümüzdeki hafta takımlarına ve soylarına soplarına İnönü`de çakıp alayını ağlatarak göndericez evlerine. Kötü oynadık,10 kişi oynadık,takımda eksik zaten gırla gidiyordu,ama yinede kazanmamız en azından puan almamız gereken bir maçtı. Hakem takdir haklarını sürekli Belediye`den yana kullandı. Defansa eleştiriler var evet,ama sakatlar cezalılarda var,Ertuğrul Hoca`nın elindeki kadroya göre daha iyi bir defans dizilişinin çıkması imkansızdı,maçın yıldızı yine Holosko`dur sahada adam gibi bir şeyler yapan tek oyuncuydu. İnönü`de sahaya çıkacaklar adam gibi oynuyacaklar,Fener`i yenecekler,biten hiç bir şey yok her şey devam ediyor,Fb Gs bir birleriyle oynucak daha çok puan kayıpları olur,ümitsizliğe kapılmamak lazım,önümüzdeki bütün maçları alırsak yine şampiyonuz. ıÜüİki haftadır bariz medya saldırıları,Beşiktaş`ta kriz haberleri,Trabzonspor maçında hazırlanan zemin bu gün kendisi gösterdi. Hakem her ne kadar haklı da olsa Belediye`li oyuncunun yaptıklarını cezalandırmalıydı Bobo`nun pozisyonunda.Diğer takdir haklarını genelde Belediye`den yana kullandı. Defansımız ümit vermiye bilir,ama ne kadar sakatlıkların olduğu,Cisse,Baki,Toraman,Kurtuluş,bunlar olsa bu kadar dağınık olmuyacağını düşünürsek,daha iyi olabilir. 10 Kişi oynadık maalesef kötü oynadık ve kaybettik,şimdi maç topicine bakıyorum eleştiriler gırla gidiyor. Ben diyorumki son 7 maçı kazanırsak şampiyonuz,neye dayanarak diyorum biliyormusunuz.Bence bu derenin altından daha çok sular akar,Gs Fb ikiside zorlu maçlarını henüz oynamadı,önümüzdeki hafta İnönü`de Fener`i yendiğimiz takdirde 6 maçımız kalıyor,hepsini kazanırsak şampiyonuz,bence ipler yine bizim elimizde,bu takım 12 maçta 11 galibiyet aldı,üstlerine gitmeyelim sahip çıkalım,henüz biten bir şey yok umutsuzluğa kapılmayalım. Rakiplere baktığımız zaman,Fb dün ilk atmış dak.Gs son maçlarda ne yapıyor,çokmu iyiler,hayır! Belediye gibi bi takıma 10 kişi oynuyorsunuz,bu takım 3 büyük takımada kaybetmemiş,bahane değil elbet,yalnız tek istediğim sizlerden desteğe devam etmek. BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK İNANIYORUZ.!!! |
arkadaşlar hakemler fenerlilerden yana işte futbol bu ama bu hakemleri inat şampiyon olcaz bu sene |
Alıntı:
|
bütün suç ertuğrulda yaww ortasahanda ztn adam yok birde ne diye 3 forvetle çkıyon ne yapmaya çalışıyon snki arka sağlamda 3 forvet+degado+s.özkan+tello ofansif adamlar.hiç anlayamıyorum bu ertuğrulu. |
hakemler bızı sampıyon yapmayacak |
cok uzulduk cok |
41. dakikaya kadar baskılı ve istediğini alabilecek bir görüntü çizen bir takım bobo gibi etkili oyuncusunu kaybediyor sonrası korku filmi gibi ve neticede fırsatçı necati 3 kişinin arkasından golü buluyor yazık kazanacağımız bir maç kaybediliyor |
Türkiye`de Saat: 00:05 . |