![]() |
rüştü eziklere karşı oynamaktan korktu bence boboda rüştüde eziklerden yana kim ne derse desin bu takım şampiyon olacaksa yine gerçek beşiktaşlılar sayesinde olacaktır toraman dön artık dönnnn |
eğer sadece rüştü oynayacak diye alıncaksa bu maç hiç alınmasın diğer 10 kişi niye çıkıyor sahaya. hakanın rüştü aratacağını sanmıyorum. |
Al işte.Herkes sakat ya.Bi Rüştü eksikti o da oldu nihayet. |
dümen.... tamda fener maçı öncesi tüh |
rustu form tutmusken sakatlanması kotu oldu umarım cabuk doner |
Biz onları kalede Pancuyla yendik hiç fark etmez Beşiktaş bu maçı alacak.! |
Hakan umarım beni yanıltır ama febe macındaki kornerleri yan topları düşünmek bile istemiyorum |
artık hakan vea rüştü pek farketmez sanırım..! |
umarım yada inşallah v.b klişe kelimeler kullanmak istemiyorum ama nedendir şunu anlamkta güçlük çekiyorum;bizim takımda yere düşen her kimse içimden aha şimdi sakatlandı diye korkuyorum,zaten sakatlanan da en az 3-4 hafta oynamıyor nedir bu şansızlıklar,kırmızı kartlar? Anlayamıyorum,bizim yaklaşık 4-5 senedir üzerimizde korkunç bir şansızlık var bu nasıl gider nasıl olur ALLAH ım beşiktaşıma ve bize yardımcı ol da şu eziklere inönü cehennemini başlarına yıkalım.... |
Tabi böyle önemli bir maç öncesi sakatlanması, üstelik eski takımına karşı oynanacak maç öncesi olması akılları karıştırsada bence Rüştü insanlık olarak bu kadar basit biri değil. Maçı tv'den takip ettim, rakip oyuncu ile çarpıştı ki bu oyuncu diğer oyuncuların arasında dev gibi kalan adriano'ydu :) Umarım doğru bir tedavi ile maç gününe yetişir, milli maçta oynamaması daha iyi ayrıca.. |
Türkiye`de Saat: 04:17 . |