![]() |
Bobonun pozisyon kırmızı kartlık deildi bikere.Adam ona yaka paça yapışmış ona niye bişey denmiyo.Denmez tabi İlla beşiktaşa bi ... yapıcaklar dimi bu hakemler.Hepsi aynı.Hepsinin zoru bizle.Federasyonunda bi tarafı kör heralde.Habire hakkımızı yiolar.Yazıklar olsun böyle işe diyorum başkada hiçbişey demiyorum. |
ya artık geçin şu hakem federasyon demeyi ya bal gibi yenilgiyi hak ettik...k.bakmasında rakiplerle aramızda dağlar kadar fark var ya kaliteli bi kadro kuramadık yine bu sene..adamların sol backi carlos bizimkisi ib. üzülmez sonra bu kadrodan başarı beklioz bu kadroyla bu kadar olur kimseye kızmayın |
hkemler satılmıs srfsz ok tmm daaa burda bobo ymruk atms attıysada hkszz brda hkme bısey demeylmm |
Bundan öncekileri anlıyorum ama bu pozisyon gerçekten kırmızı kart denecek birşey yok.Biz hakemler diye diye çuvaldızı kendimize batırmayı unuttuk... |
bırakın hakemi federasyonu medyayı sahadaki satılmışlar oldukça biz hep böyle avcumuzu yalarız |
şu futbol federasyonu binasını baSAlımmı arkadaşlar ciddiyim |
taylanovi sana katılıyorum ayıp ya bır degıl ıkı degıl uc degıl bu ıse kım dur dıcek rıdvan dılmen ntvde kesın kırmızı kart dıo ama fenere bısıy olunca cayır cayır bagıryolar bu medya hakemler herkes bıze dusman bıze rakıp belkı bu sonuctan sampıonlugu kaybedebılırıs ama haftaya mabedımızden ezıklerı maglubıyetle yollayalım en azından bunu hakedıyorus arkdsındanda chelse yağlasın ıns |
Hop dur bakalım kimin şampiyonluğunu kutluyorsun inönü de biz bu kanı bozuk bizans soylarını yenip yola devam edeceğiz,Bobo`nun kartı haklıydı ancak,Belediyeli serseride kart görmeliydi,sonuçta bi komplo var üzerimize ama bu şampiyon olamayacağımız anlamına gelmemektedir. |
gaha nereye kadar devam edecek süleyman seba başkan olsun...bakalım onlar ne tepki verir...herkes kendi tuttuğu takıma çalışıo...şerefli biri gelmeyecek mi şunların başına |
3 kuruşluk belediyeyi 10 kişiyle bile olsa yenmemiz gerekirdi.bobo'nun pozisyon kırmızı olmayabilir ama kırmızıyı çıkardı ve o pozisyondan sonra 50 dakika maç oynandı.büyük takım dediğin kendinden bu kadar kötü bir takıma 10 değil 9 kişi bile olsa gol atar ve yener,hele 50 dakikalık bir süre varsa.kimseyi kandırmayalım arkadaşlar,hakem oydu,buydu;bırakalım bunları.belediye resmen dalga geçti bizle...yazık ki ne yazık,gelecek hafta febeşin önünde böyle oynarsak bizi darma duman ederler... |
Türkiye`de Saat: 07:41 . |