![]() |
gordon tam bir faciaydı. maç nobre tiijikusu maçına döndü zaten |
Haftaya Torman geliyor defanstaki sıkıntılar bitecektir,ileride de sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum Holosko Nobre ikilisi gayet iyi. |
evet keşke toroman da olsaydı bi kırmızı da o yeseydi |
toramanın yoklugu kayıp ama buyuk takımsan mazeret aramıcaksın ama gordonu boyle gorunce sastım kaldım uzulmez gene her zamankı gıbı bızı uzdu onlıberoda serdar kısa kaldı kosmaktan baska bı cacık yapamı |
abicim seneye takımı sil baştan kurmazsak bu takım böyle devam eder defans degil kopmle bobo delgado serdar özkan gitsin bunların takımda yeri yok adamlar resmen beşiktaş alehine oyun sergiliyorlar olmaz böyle kardeşim takımda holosko gibi hırs küpü adamlar istiyoruz adam top nerde holosko orda böyle adam lazım parasının hakkını veren adam gelsin lay lay lom yapıcaklar gelmesin istemiyoruz |
ja defansta tek gökhan zan biseyler yapmaya calisiyo schildenfeldi toilettin icine sokabilirsin kör gözlü ve ibrahim toraman ve kas üzülmez , baki schildenfeld gitmeli onlarin yerine 4 yerli alin iste be adam gibi transfer yapamiyolar bunlar ja futbol dan bisey anlamiyolar saten neymis gordon ja beni alin senede 700 ytl verin yüreyimi ortaya koyarim |
ach ben ibrahim toraman kas ve zan durmali üzülmez , baki , schildenfeld gitmeli demek istedim |
kim olursa olsun beşiktaşın defansında sorun var maalesef ve çözülmesi gereken acil bir sorun şimdi şampiyonluk gitse kim verecek hesabını???? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:29 . |