![]() |
İyi gün taraftarı olmayalım Arkadaslar evet kötü oynadık yenildik su an dünya başıma yıkıldı ama fikstüre bakarsanız inanılmaz kritik maçlar var.Hem bizim hemde rakiplerimizin işi cok zor.Bu süreçte takımımızın moralini bozmamalıyız.Su an o kadar sinirli ve öfkeliyim ki anlatamam.Ama kendimizi tutmalıyız.Onlarda böle olsun istemezlerdi.Eleşririlerimiz yıkıcı boyyuuta olmasın.Herseye rağmen beşiktaşımıza hep destek tam destek... |
Biz herzaman takımımızın yanındayız.Ama onlar yapmaması gerekenleri yapıyo.Hiçbişey tam düzelmiyo.Hep yarım hep eksik ! |
bu takimin yeni kuruldugunu aklimizdan cikarmadan dusunmeyi ihmal etmeyin lutfen su an sanki hani boyle agir gribe yakalanirsinda yurumek konusmak hareket bile etmek istemezsin ya ayni o haldeyim ama sabirli olmak zorundayiz haftaya fbyi yenip alacagiz liderligi |
sevinmek için sevmedik her zaman yanındaydık yine yanındayız..bu takım fener le sivası yenicek güçtedir ayrıca. |
arkadaslar biz 7 puan geri düşüp liderliği aldık umuyorum bu cocuklar bizi üzmücekler.Haftaya ezikleri gömecekler.Sizde inananın... |
ıÜüMaalesef kaybettik,aslında yi başlamıştık maça ancak İstanbul daha sonradan ortak oldu,çok mücadele etti hakemin kararları kırmızı kart belki haklıydı ama Belediyeli oyuncu Bobo`yu tuttu iteledi her şeyi yaptı ona hiç bir şey vermedi. Bir anlamda istedikleri oldu Beşiktaş`ı şimdilik liderlikten ettiler. Önümüzdeki hafta takımlarına ve soylarına soplarına İnönü`de çakıp alayını ağlatarak göndericez evlerine. Kötü oynadık,10 kişi oynadık,takımda eksik zaten gırla gidiyordu,ama yinede kazanmamız en azından puan almamız gereken bir maçtı. Hakem takdir haklarını sürekli Belediye`den yana kullandı. Defansa eleştiriler var evet,ama sakatlar cezalılarda var,Ertuğrul Hoca`nın elindeki kadroya göre daha iyi bir defans dizilişinin çıkması imkansızdı,maçın yıldızı yine Holosko`dur sahada adam gibi bir şeyler yapan tek oyuncuydu. İnönü`de sahaya çıkacaklar adam gibi oynuyacaklar,Fener`i yenecekler,biten hiç bir şey yok her şey devam ediyor,Fb Gs bir birleriyle oynucak daha çok puan kayıpları olur,ümitsizliğe kapılmamak lazım,önümüzdeki bütün maçları alırsak yine şampiyonuz. ıÜüİki haftadır bariz medya saldırıları,Beşiktaş`ta kriz haberleri,Trabzonspor maçında hazırlanan zemin bu gün kendisi gösterdi. Hakem her ne kadar haklı da olsa Belediye`li oyuncunun yaptıklarını cezalandırmalıydı Bobo`nun pozisyonunda.Diğer takdir haklarını genelde Belediye`den yana kullandı. Defansımız ümit vermiye bilir,ama ne kadar sakatlıkların olduğu,Cisse,Baki,Toraman,Kurtuluş,bunlar olsa bu kadar dağınık olmuyacağını düşünürsek,daha iyi olabilir. 10 Kişi oynadık maalesef kötü oynadık ve kaybettik,şimdi maç topicine bakıyorum eleştiriler gırla gidiyor. Ben diyorumki son 7 maçı kazanırsak şampiyonuz,neye dayanarak diyorum biliyormusunuz.Bence bu derenin altından daha çok sular akar,Gs Fb ikiside zorlu maçlarını henüz oynamadı,önümüzdeki hafta İnönü`de Fener`i yendiğimiz takdirde 6 maçımız kalıyor,hepsini kazanırsak şampiyonuz,bence ipler yine bizim elimizde,bu takım 12 maçta 11 galibiyet aldı,üstlerine gitmeyelim sahip çıkalım,henüz biten bir şey yok umutsuzluğa kapılmayalım. Rakiplere baktığımız zaman,Fb dün ilk atmış dak.Gs son maçlarda ne yapıyor,çokmu iyiler,hayır! Belediye gibi bi takıma 10 kişi oynuyorsunuz,bu takım 3 büyük takımada kaybetmemiş,bahane değil elbet,yalnız tek istediğim sizlerden desteğe devam etmek. BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK İNANIYORUZ.!!! |
fener maçı son maç. forza ertuğrul sağlam |
Dagılmak yok hedef fener macı cocuklar inanın ınanın cocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler inönüde feneri devirecegiz sampiyonluk sarkıları söyleyecegiz |
Fener maçını alırız,yine en başa döneriz...Bu zirve yarışı ligin son haftasına kadar sürecektir bence,bu yarıştanda galip çıkan biz olacağız,tüm engellere rağmen hemde... |
imzam herşeyi anlatıyor . |
BU ÜLKEDE İYİ GÜN TARAFTARI KELİMESİNİ ASLA HAK ETMİCEK TEK TARAFTAR GRUBUYUZ..GEÇMİŞTE HERKEZ BUNU GÖRDÜ AMA ELBETTE SEVİNCEZ ÜZÜLCEZ PAYLAŞÇAZ.. tek sevda;KAra seVda |
ben yendiğimiz zaman asla formamı polarımı kaşkolumu beşiktaşımla ilgili hiç bişey giymiorum...yenildiğimiz zaman giyiyorum zaten...herkes iyi günde giyer önemli olan kötü günde giymek...evden kaçıp maçlara geliorum yasak olduğu halde..napim aşığım..beni terk etmeyecek başka ne var ki!!!herkes bir gün gidecek ama o ben gitmedikçe gitmeyecek...liverpool a yenilmiştik malum...o zamn giydim formamı sokakta dolaştım eminönü fatih merkezi yerlerde kimse demedi utanmadan giyio musun die helal olsun dedi işte gerçek taraftar..bizim için bunu diorlarsa kendimizi gösterelim febe maçında ve BEŞİKTAŞ taraftarın büyüklüğünü gösterelim...cehennem diyenler cehennem görsün |
ya yanında olmak meselesi diil,her şekilde yanındayız,ne olursa olsun o formayı başımız dik anlımız ak giyicez ama biraz gerçekçi olmz lazım... |
gerçek nedir???????? |
Her zaman takımın arkasındayız |
Alıntı:
|
gerçekler var efet soyle anlatıyım kendımce bu medya bu hakemler bıze karsı bızım futbolculara yapılanlar gorulmuo ozellıkle nobre her mactan snra buz tadevası gormekten bacakları morardı resmen dıger gercekler bıze karsı herkes aslan kesılıo ıbrahım akın 4 senelık bjk mazısınde kac tane macta boyle oynadı gercekler bız sampıon olucak gusteyıs fıkrtur avantajımızda var ama gercekler artık puan kaybı tum gerceklerı ortaya cıkartır ve sampıyonluk koskoca bı hayal olabılır sımdı kenetlenme zamanı her acıdan ınancımızı yıtırmıyorus yureklerını sahaya koyup oynasın topcularımıs fener sıvas hepsını gecerıs yeterkı yonetımler adeletlı olsun !!! |
Alıntı:
hakemleri geçtik diyelim diğer maçlarımızı alsak fenerle aramızda 1 puan kalıo çünkü birbiriyle oynuyorlar ve sezen sonunda şampiyon oloruz arkadaşım inan feneri sivası ve diğerlerini yencez..febe gs kim yenilirse bize yarar-sivas gs bu maçları düşün sonra febe nin gs nin sivasın küme düşecek takımlarla oynamasını düşün!!!düşün ki inanasın!arkadaşım |
ya bu hakemler etmeyecek bızı sampıyon |
Alıntı:
|
sevınmek ıcın sevmedık.her zaman yanındayız |
herşeyi bitmedi bence tamam çok zorlaştı ama bitmedi ve bu maçı tamamen hakem triosu yüzünden kaybettiğimizin kannatindeyim daha maçın ilk dakikalarında nobreye yapılan çok bariz bir faul verilmeyince anlamıştım birşeyler olduğunu yada olacağını ama napalım oldu bir kere hem biz ne diyoruz sevinmek için sevmedik gene omuz omuza gene hep beraber inönüde olacağız takımımıza destek vereceğiz bi eksiklik bir yarımlık olsada bu bizden kaynaklanmayacak haydi arkadaşlar basına istediğini vermeyelim hep beraber ordayız inşallah!!! |
Belediye sadece bize karşı değil büyük takımların hepsine karşı böyle olsun canı sağolsun ama eminimki bobo kırmızı görmeseydi bu maç böyle bitmezdi |
biz seni bir maçlık sevmedik. biz seni bir ömür sevdik be kartalım |
her kaybedilen maçtan sonra aynı sözler. içimizdekiler bazen içimizde kalmalı..burayı okuyanlar daha da sevinecekler |
biz heP kaRa kaRtalımızn yanındayz nasıL ümraniydn şampyn olucz die aLdıysk taKımımızı İNÖNÜDEN şampiyon oldk die alıcaz yer gök siyah beyaz olucak bn inanıyrm... |
Iste bir sabah uyandigimda Stadin kapisina dayandigimda Gelip geçenler diyecek merhaba Merhaba diyecek Besiktas'ima Gelip geçenler diyecek sampiyon Sampiyon diyecek Besiktas'ima yakışır sana yakışır sana şampiyonluk yakışır sana alemde teksin değişilmezsin BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN Ne cimbombom Nede fener Bu kalpler hep seni sever Sen yensende yenilsende Bu taraftar hep seninle... ßEŞİKT[AŞK]....!!!! |
arkadaslar benm anlamadıgım su hani herkes geliodu maca bombostu stad artı acık ın amigolugunu yaptık ve inanılmaz kotu bi taraftar wardı adama bagırsana diorm bn macı izlemeye geldim dio boyle taraftar olurmu+biz sevinmek icin sevilmedik |
2004 den beri kaç iyi günümüz varki biz daha iyisini hak ediyoruz cefakarız vefakarız destek için herşeyimizi veriyoruz ama karşılığını bir türlü alamıyoruz ben artık şampiyon olacağımıza inanmıyorum ... |
haklısın kardeş iyi gün taraftarı olmayalım dedik yaa sevinmek için sevmedik diye |
Alıntı:
|
bu sevdadan vazgecersek allah belamızı versin |
Alıntı:
yüzde yüz haklisin abi. ama bizde aliskanlik olmus herseyi siyah veya beyaz olarak görüyoruz. (acaba nedendir :-)...) sana katiliyorum. |
Türkiye`de Saat: 14:45 . |