![]() |
böyle mi ödiycektin borcunu ibrahim? Beşiktaş taraftarına borcumu ödeyemedim diyodun.Noldu?Böylemi ödedin? Hiç bi borcun altında kalmam mı dedin aklın sıra |
ıbrahım akına sormak lasım aslında koskoca 4 sene gıydın sıyah beyaz formayı toplasan kac macta boyle top oynadın senınde dedıgın gıbı borcunu odeyememıs taraftarına buna dencek bısıy yoq her sey ortada zaten |
adam bizde öyle oynamazdı nedense bizden gidenleri bize karşı hırs basıyor anlamıyor neden bu kadar kinliler ama bunun dönüşüde var dönüşleri muhteşem olcak merak etmeyin o giyecekleri formayla yatıcaklar ilk 11'e çıkabilmeleri icin ama iş işten geçmiş olcak |
abı necatı olsa gs oynansa yemın olsun necatı topa vurursa |
adama kızmayın adamın işi bu gol atmak..ekmek parası sonuçta. |
Ne yani adam golmü atmasaydı saçmalamayın. Ekmek yediği yere ihanetmi etsin,gerekeni yaptı senin forvetin de atsaydı kardeşim koca takımda bi Holosko oynadı. |
Alıntı:
|
adam oynamalı tabıkı ona lafımız yok nıe bızde boyle oynamıodu adam kodroya zor gıyordu turbunlerde ıbrahım akın dıe bagıryodu fırsatsa fırsat sans tananınmadımı atlarla ugrasmaktan top oynayamıodu sımdı catır catır doturuyo demekkı bızım takımda ısıne gelmıodu oynamak |
maçtan önce oooo ooo ooo ibrahim akın die bağıranlara sormak lazım !! |
burak ta bizden gidince iyi oynadı!!hemde ilk maçında 3 gol attı..benim şahsi fikrim şu istanbul da bi de büyük takımda oynayan futbolcular tanınıo para desen para karizma desen Beşiktaş ta oynaması yetio...kızzlar mankenler gece hayatı kaçamaklar ne olacak tabi oynamazlar idman da sadece bulunmak adına bişeyler yapmak...gönderilince de naneyi yedim ben napiorum deyince aklı başına gelio ve seve seve oynuo |
Türkiye`de Saat: 16:13 . |