![]() |
yapma :D Bakidemi yıldız Neorock ayrıca ibbnin yıldızı necati oyunu kuran necatidir :D |
Beşiktaş için yıldız olmaya kapasitesi yetmez zaten bu oyuncuların. Belediye veya Manisa'da alternatifi olmayan isimler bunlar, diğer oyuncular savaşır pozisyon hazırlar bu oyuncular ise sonuca gider. Beşiktaş'ta kim şans verir ki onlara o kadar, koskoca Ricardinho kulübede gariban gariban otururken kim Akın veya Burak form tutsun diye beklerki. 1 hafta şans verilir, olmazsa Nobre var, Bobo var, alternatif çok ve onlardan daha iyi oyuncular.. |
falla bu konu acmak gereksızse yorum yapma arkadım ben kendıme gereksız begenmedıgım konulara yorum yapmıoyorum |
Bişey demiyorum.Böyle taraftar her haltı hakediyo demek ki |
Alıntı:
|
yanlış anladın takımın yıldızı necati demek istedim akın necatiden iyi diyecek halin yok herhalde |
Ben Akın iyi demiyorum zaten ama bu adamın Beşiktaş'ta şov yapmasını bekleyenler var galiba. Belediye'de isterse her maç 5 gol atsın, bu Nobre veya Bobo'dan iyi olduğu anlamına gelmiyor. Aynı şey Burak, Necati gibi isimler için de geçerli.. (Takımda herkes yıldız derken forvet hattı için demiştim yukarda ayrıca...) |
Bunu mu tartışıcaz arkadaşlar.Nerden nereye saptı ya.Necati mi İbrahim mi?Kendi sorunlarımız bitti.Konu buraya kadar uzandı yani |
katılıyorum sana bi ara arsenal istemişti iboyu demek arasıra şov yapmış :D edit: haklısın burcu daha fazla konuşmanın takımla ilişkisi olmayan oyuncular için tartışmanın pek anlamı yok |
Arsenal Gökhan Zan'ı da istiyordu ama alamıyorlar tabi güçleri yetmiyor :) Basın için ayrı başlık var, neyse artık sonuçta Akın lig için iyi bir oyuncu ama Beşiktaş gibi bir camia'ya yeterli değildi, benzer bir büyük kulüpte de oynayamaz zaten. Böyle orta halli takımlarda kendini bulur ancak.. |
Türkiye`de Saat: 09:30 . |