![]() |
tel tel dokulenler aklıma ılk basta delgado gelıyor bı mac cok ıyı bı mac vasat bı ıstıkrarsılık bugun cok cok kotu gordum son zamanlardakı en kotu performansı dıyebılırım hatta gordon ı uzulmez takımımızn dıger vasatlarıydı bence he bıde macın en etkılı oyuncuları dersek ı akın ve jıkuzu cok etkılıydı |
gordon, a.tandoğan !!! , i.üzülmez , g.zan .. yani defansın hepsi ... delgado ile tello yine hareketliydi biraz o kadar kötü değillerdi ... başkada gelmior aklıma |
Delqado yeni diil.Çok uzun zamandır kılını kıpırdatmıyo.ama biz enayiyiz.Çok paramız varya yedeklerde otursun diye adam alıyoruz ! |
ha bide bu Gordonun gözü cidden görmüyo mu yaa ? |
bende tereddutlendım yonetım sımdıden bı defans arayısına gırmelı gordonun gozu cıddı sanırım |
Gordon'un transfer edildiğinde eleştirdiğimizde bize "izleyelim, görelim" diyenler bugün görmüşlerdir Gordon'u umarım. 1 günde izlenmeden alınan adam işte böyle 10 metreyle ofsaytı bozar |
g.zan sarı kart sınırındaydı o yüzden fazla mücadelelere girmedi onu ayıralım bence ama gordon a.tandoğan ve delgado konusunda haklısınız |
gordondan adam olmaz..halı sahada bile oynatmam bn onu. |
komple defans sorunlu ya yok böyle bir defans hele ilk golde kafayı yiycektim az kalsın o nasıl bir defans anlayısı öyle ya:(:(:( |
Diatta gibi kazma gitti,Gordon gibi kazık geldi.İ.kaş'dan fazlası yok yine olmadı . |
delgado gordon ölmüş |
alayi kotuydu dun sahada iyi kim deseniz valla aklima holosko geliyor oda 15 dakika falan iyi oynadi biz 10 kisi kalinca holosko nerde oynadi bende anlamadim defansda oynadi sanki bizim holosko bikere ileri cikis yaptigini gormedim |
gordon en kötüleri idi cok hata yaptı rüştüyü çok zordurumlarda bıraktı ofsait i bozdu yani tamamen bu maç için fiyasko oldu |
Takım olarak kötü oynadık onun için şu öok kötüydü flan diyemeyiz takımın kötü oyunu bütün oyunculara yansır. |
Alıntı:
|
Baki , Gordon'dan iyidir. Drpic'i almış olsaydık bu zamana kadar savunmaya ilaç olmuş o video görüntüleri muhabbetleri de tarihe karışmıştı. Neyse dün takım olarak iyi oynayamadık bilinen nedenlerle. |
kim ne derse desin bizim takimimizin kötü oynmasainin nedeni libero dur!!! Serdar özkan defansif olarak kötü diye Delgado daha geriye ve tello daha ortaya geliyor bunun yüzünde de cok sacma oyunuyoruz. Bu sene sampiyon olmazsak yönetime kizin:Adam gibi futbolcular almadiklari icin ,Hakemlere birsey söylemedikleri icin, alternatif futbolcular almadigi icin..... Sampiyon olamazsak umarim hocayi göndermeyiz... Ayni hatayi Rasim Karada yapmistik zaten... |
Alıntı:
|
Delgado 50 kez topla buluşsa 35'i rakibe gidiyor. Bunu da herkes biliyor, bunları söylemek için kimsenin garezinin olmasına da gerek yok. Ama buna rağmen Delgado Beşiktaş'ın parlayan tek yıldız oyuncusu, arasıra kötü oynasa da Beşiktaş şampiyon olacaksa ki olacak bunda Delgado'nun çok büyük payı olacak. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gercek besiktasli hicbir futbolcunun hayrani olmaz.boboymus ibrahimmis holoskoymus hepsi gelir gecer.gercek besiktasli takimina ihanet etmeyen ve her macina ayni duygularla cikan macta ortaya yuregini koyan futbolcuyu sever bagrina basar.bizler besiktasin taraftariyiz pop starlarlarin pesinde kosan onlara asik olan genckizlar degiliz. herseyden once besiktasin futbolcusu takimina ihanet etmez ve besiktas taraftari ihaneti afetmez.cok ornekleri var bunun.yakin zamanda. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yha haftaya böle oynamasalarrrr S::SS:S:S:S: |
Alıntı:
|
eger ruhsuz bobo ile yurekli pascali mukayese ediyorsan ben birsey demiyorum.ve benim derdim boboyla pascalla aliyle veya osmanla degil.bobonun yaptigini holoskoda veya ne bileyim bir baskasida yapsaydi ayni gozle bakardim.takima ihanet etmeyeceksin.kirmizi kart mi gormen gerekiyor gercekten hak ederek gor takima katkin olsun.korner atilacak rakip seni tuttu veya tahrik etti diye (ki etmedi rakip normal sekilde her macta yapildigi gibi rakibine hareket imkani saglamadi.) kart gorme.gordugun kart takimini zorda birakti ve haftaya fb ile macin var.buraya kadar yazdiklarimla senin dusuncelerin arasinda farkliliklar var mi ben Wade dostum. |
bobo macı sattı |
Alıntı:
|
Alıntı:
ne dediğinini farkında mısın kardeş sen..._???? ortada yanlış yapan biri varsa oda sensin... |
takımın çoğu dökülüyo.. holosko...holosko sayesinde nobre gökhan zan ve rüştü gerisi istikrarsız tablo çiziyo böyle devam ederse şampiyonluk hayal |
Alıntı:
|
Alıntı:
1.si ben Bobo'nun ihanet ettiğini düşünmüyorum, orada tam tersine penaltı vardı. 2.si Fener maçında zor durumda bıraktığını düşünmüyorum, sanki Ertuğrul Fener maçına 3 forvetle mi çıkacaktı? |
Seneye kadroyu bozmadan sadece defansa 2 orta sahaya 1 ve İbrahim Üzülmez'in yerine bir futbolcu alınarak Beşiktaş'ımız çok iyi derecede futbol oynamaya başlar.Yalnızca bu transferler yapılmalı.Kadromuzdaki iyi futbolcular (Holosko,Bobo,Nobre,Delgado,Tello,Cisse vs.)para uğruna satılmamalı. |
Alıntı:
|
Delgadoyu seviyorum abicim: |
Türkiye`de Saat: 05:51 . |