![]() |
Bobo yandı Menajer Engin, Ekrem'e yumruk atıp, Beşiktaş'ın yenilgisinde başrol oynayan sambacının kadro dışı bırakılabileceğini açıkladı Menajer Engin, Ekrem'e yumruk atıp, Beşiktaş'ın yenilgisinde başrol oynayan sambacının kadro dışı bırakılabileceğini açıkladı. İstanbul BŞB karşısında Beşiktaş'ı 10 kişi bırakıp takımının yenilgisinde başrol oynayan Bobo'ya ağır ceza verileceği öğrenildi. 42. dakikada kendisini tutmaya çalışan Ekrem'e attığı yumruk neticesinde hakem Hakan Sivriservi'nin kırmızı kart çıkardığı Bobo'nun itirazları işe yaramadı. Kart sonrası hakemi iten ve söylenerek http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D sahayı terk eden Bobo, F.Bahçe maçında forma giyemeyecek. Cezası iki maça çıkarsa Bobo, Sivas deplasmanında da forma giyemeyecek. İLK ETAP 50 BİN YTL Beşiktaş menajeri Sinan Engin, Bobo'yu kendilerinin de cezalandıracağını söyledi. Kırmızı kartta Bobo'nun haksız olduğunu söyleyen Engin, "Şampiyonluk yolunda büyük yara aldık. Bu hareket cezasız kalamaz. Yönetime sunacağımız raporda Bobo'nun en az 50 bin YTL ceza almasını isteyeceğiz. Bobo'nun kadro dışı bırakılmasını da düşünüyoruz" dedi |
ne kadrosu ne dışı ya delirdi mi bu yönetim adam orda yumruk filan atmadı ya sadece o yapışkan keneden kuyrtulmak için itti adamda amma abarttı saçmalamasın bu yönetim ya oyuncuyu küsrtürücekler onla kalıcaz!!!huuu açın gözlerinizi beeeee!!!!!!!! |
ceza az bile helal olsun rezil herif |
valla okadar salak isler yaptinizki boboyuda kadro disi birakabileceginizi dusunuyorum acikcasi okadar salakca izleri cok iyi becerebilme kabiliyetiniz var gercekten kaldiki bizmi yumrugu baska birsey olarak biliyoruz |
Alıntı:
|
bu sadece benim fikrim arkadaşım ve hala aynı fikirdeyim. |
Şimdi gitsin diyenler 2 hafta sonra Bobo bir gol attığında Kral Bobo, En büyük Bobo demeye başlarlar yine.. Burada yapılan yorumlar böyle adam iyi oynarsa "helal Bobo" kötü oynarsa "Rezil Bobo" asıl rezillik sizlerin yaptığı bu fırıldak yorumlar |
çok iyi yaparlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
box macindami sandin kendini hem kendini yaktin hem bizi yazikbe bu ücpuandan dolayi sampiyonluk giderse bunun hesabini nasil vereceksin bobo efeeeeeeee |
saten bobo yüzünden şamp,yonluk gidecekse naparlarsa yapsınlar 50 milyar süper ceza |
kimse bobonun gunahini almasin tamam yaptigi normal birsey deyil ama rakip de iyi abartmis neyse daha 2 hafta nce genclerbirligi ye karsi 90+4 de attiginda aslan bobo diyorsunuz simdik de rezil mezil diyip gecindiriyorsunuz neyse artik olan olmus onumuzdeki maclara bakacagiz kardesler insallah gs, denizli karsisinda puan kayipederde bizde yeneriz su ezikleri de geri lider olluruz |
Bobo bu hareketi nasıl yaptı nerde kaldı prosyonellik |
Sayın mod bu konu vardı, aynı başlıkla |
Bu zaten hep böyledir.İyiyse herkes iyi der.Bi yanlış yapsın.Tamam artık bitti.ama kartta haksız olsada cezayı haketti ! |
bobonun bizi kurtaran golleri ne çabuk unutuldu yaa ayıp gerçektn ayıp |
bence kirmizi kart cok haksiz eger öyle pzozisyonlarda kirmizi kart veriliyorsa her korner atislarinda 1-2 futbolcu atilmasi lazim ezikler tekme atar kafa atar rakiplerinin üzerlerie basar birsey yok bobo adami itikliyor kurtulmak icin kirmizi kart yiyior hay ben böyle adalein icine sokayim....güya ulusoydan kurtulduk diye sevindik giden geleni aratacak gibi cünkü her hafta kirmizi kart yiyoruz biktim artik.... |
Alıntı:
|
Bobo iki hafta öncesine kadar kraldı ne oldu ulan ne yanar döner adamsınız nasıl Beşiktaş`lısınız siz anlamak mümkün değil,para cezası olabilir ne olursa olsun takımı eksik bırakmaması lazımdı ama kadro dışı olması tıpkı gördüğü kırmızı kart gibi ağır karar. |
yine o anlık sinirle söylenmiş kelimeler öbürsü gün maçta oynayacak derseler şaşırmayın dönek yönetim . |
Türkiye`de Saat: 09:34 . |