![]() |
semih ne dedi????? Maçtan bir gün önce Semih, “Biz Kasımpaşa’yı yeneriz lider oluruz ve bir daha liderlik koltuğundan inmeyiz”dedi. Diyebilir de.. Semih; Beşiktaş’ın yenileceğini nereden bildi. Hayret!... SORU ŞUDUR Bir hafta önce Belediyespor’u yenen Kasımpaşa Fenerbahçe’ye yenilmiştir. Bir hafta önce Kasımpaşa’ya yenilen Belediyespor, Beşiktaş’ı yenmiştir. kazım kanat ın yazısından... |
Kazım Kanat bunamaya başladı artık :D |
çelişki var |
Ne derse desin haftaya görüşürüz |
önümüzdeki haftanın yazısı ; bir hafta önce belediye ye yenilen beşiktaş feneri yanmiştir... |
allah senin belanı versin halsiyetsiz ******** semih birileri sana söyledi dimi beşiktaşın hakem katliamına uğruyacağını boboya kızanlar açın bakın gözünüzü 101 . yılda yapılanlar tekrar yapılıyor fb şampiyon yapılmaya çalışılıyor ********sin semih seni klubun 1 gram bile adam yerine koymuyor fbnin malzemecesini bile daha çok adam yerine koyuyarlar boş kaleye gol atma uzmanı ******** beleşçi semih allah belanı versin |
Vardır bunun altında bişey.Bekliyorum ben artık herkesten herşeyi.Haftaya görürsün inş semih.Şerefsiz şey |
Alıntı:
|
belediyeden yaraları var ya ondan diyodur semih |
aslın bu sezon bütün maçların hepsinin şike davasına çıkması gerekiyor... beşiktaşın bu kadar puanı gasp edilemez....... (bu maçı karıştırmıyorum) |
bence normal bir maç ertuğrulda iki hafta önce lideriz demişti ve olduk pek altında bişi aramıyorum |
Ertuğrul Sağlam`da hafta içi pazar saat 21:00 de lider olacağız demişti ve olmuştuk,ne alaka şimdi,sallıyorlar tutuyor,belki inandıklarını söylüyorlar tutuyor bende diyorumki Fb maçından sonra yine lider olacağız. |
Çok paranoyak olduk böyle açıklamaları hergün herkes yapıyor... Kaale alınıp bu şekilde değerlendirilecek şeyler değil. |
görelim bakalım... inönüden nasıl çıkacaksınız |
sadece bir konuşma başka yerlere çekilmesin ne diyorduk eskiden nede olsa FALCI BÜYÜCÜ takımı . |
Bu Semih çok ve boş konuşuyo :D |
azize baskanindan sürprizi ögrenmistir |
Arkada$lar, bu hafta kaybetmemizin tek sebebi medyadir Hafta içi atilan tüm gazete ba$liklari Be$ikta$'imizin ortamini bozma nitelindeydi Mesela Bosque, Tigana, Semih, Burak, Ricardinho Koray, Holosko'ya para araniyor vsr!!!! Ama bu sene ba$aramicaklar, takimimiz tekrar iyice konsantre olup $u kalan 7 maçi almasi lazim fikstür bizden yana bunu hiç bir zaman unutmayin!!! Haftaya fener'i eze eze yeneriz |
Herkes bişey atıyo işte ortaya.Bizde atalım.Beşiktaş şampiyon olucak.Bizde ortaya attıklarımızla destek olalım.Onlar istediği kadar yıldırmaya çalışsın ! |
kazım hoca ne derse doğrudur |
Türkiye`de Saat: 22:39 . |