![]() |
Alıntı:
binlerce kişi gitmiş ümraniyeye işini gücünü bırakıp arabasını alıp afedersiniz yırtıyorlar kendilerini o görüntüyü allahın ingilizi görse çıkar siper eder kendini. yönetim de ertuğrulda çıkıp öncelikle belediye maçındaki futbol için daha sonra da 3 hafataalık liderlik keyfini zehir ettikleri için özür dilemeli. |
Varya ertuğrul hoca tam sopalıksın yav allahın adamı bu ligde kimse özür dileyene aşırı centilmen olana madalya takmıyorlar , yav amma amatör adamsın be. Maç senin yüzünden gitti ertuğrul efendi . |
bence hoca çok iyi niyetli ama fazlası zarar veriyor bazen örnek burada olduğu gibi |
Ben stadta pozisyonu net göremedim boboya çok sinirlenmiştim ama biraz önce ilk defa izledim tvden evet bobo gene haksız fakat adam boboyu resmen sarmş ve bıraqmıo hakeminde önünde hakem adam gibi yapablse görevini penaltı hadi onuda istemioz okadar yakınken kOş UYAr,BAAR önle, ayıR..yani gene hakem hatası..Boboda hakemin hatsıNı oRda yumRuğu aTarak üsTLEnio.. O yumRuğu bi oKAdaRDa BeŞiKtaŞAda aTıMş OLuo.. (herşeye rağmen 'wE LOvE You' bObO) |
Okuduklarıma inanmak istemiyorum bunları sölemiş olamaz... |
Özür dilenecek bir şey yok bunların hepsi şirket |
Alıntı:
10 kişiyle nası bi futbol bekliyosun... |
bence ortamı germemek için böle bi açıklama yaptı.. |
Türkiye`de Saat: 08:08 . |