![]() |
zaten hakkımızı savunmaya savunmaya bu hale getirdiler takımı.eğer tarihte örnekleri varsa arasınlar hakkımızı. |
ibb maçında kural hatası iddası ibb maçında kural hatası iddası.Sığınmak yersiz ama bi hakkımız varsa neden korumayalım,üstelik oyuncumuz haksız yere atılmışken. Arkadaşlar kanal a da yayınlanan ve ümit aktan ın sunduğu haydi maça programında yorumculuk yapan teknik direktörün iddiası : Maçın 87. dakikasında hakem belediyeli bir oyuncu yerdeyken Beşiktaş akınını devam ettiriyor ve atak ofsayt gerekçesiyle duruyor. Endirekt serbest vuruş yerine belediyeli oyuncunun olduğu yerden maç başlatılıyor. Yardımcı hakem ısrarla ofsayt bayrağını kaldırmasına rağmen hakem bu uyarıyı dikkate almıyor. (Oyun endirek serbest vuruşla başlamıyor.)Maçın görüntüleri elinde olan varsa bi baksın bende görüntü yok sadece yorumu yazdım. Lütfen ilgilenelim Ayrıca daha önce bu olayın aynısı olduğu için,Antep - Denizli maçı tekrarlanmış.:hmmmm2: |
eger antep-denizli maci bu sebeb yüzünden tekrarlandiysa ozaman bu´da tekrarlanmasi lazim. ama sampiyon olmamiz istenmiyor tekrarlamazlar maci. |
sanmıyorum bize bunu yapacaklarını dk 87 golden önce olsaydı olurduda ... |
kocaman bir soru işareti benimde kafamı kariştirdı ama yakın yerdeydi heralde ofsayt noktasına |
Ben maçı izledim ama hiç dikkatimi çekmemişti eğer böyle birşey varsa doğru ise hakkımızı aramamız lazım diye düşünüyorum. Bu bence birşeylerin arkasına sığınmak değil bu yarışta ben ce her türlü şeyden faydalanmak lazım rakiplerin ve hakemlerin yaptığı pisliklerle sadece dürüst olup sessiz kalmakla mücadele edemeyiz. |
eğer dediğin gibiyse sessiz kalmak olmaz |
bu sadece tv yorumcusunun iddası 80 den itibaren bidaha fuul izlemek lazım işşallah doğrudur. |
dogru olsa bile tekrarlamazlar maci sampiyon olmamiz istenmiyor |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:02 . |