![]() |
işte kırmızı kart çıkarılan pozisyon |
hani yuzune yumruk atmisti bu adamin bobo ve hakemin nereye baktigina dikkat edin bukadar serefsizlik olmaz artik |
Helal sana hakem... Bizleri bu kadar uzdun ya artik ne diyim ilahi adalet |
bjk yıkılmaz hep yükseklerde dir o kaddarrr |
ankaraspor galatasaray fenerbahçe sivas daha aklıma gelmeyen birçok maçta kaç puanımız gitti ayrıca trabzon maçında atılan rüştünün kırmızı kartı bütün hakem hataları bizim aleyhimize nedense |
Şu pozisyonu gözümün önüne sokup durmayın.Kırmızılık hiçbişey yok burda.En fazla sarı olur bu.Bşkada bişey olmaz.Hakemin mallığı işte.İstikrarsız herif.Buna kırmızı mı verilir.İyi bak bakalım.Nerden aldın lan hakemlik belgeni sen.Adi herif.rahatladın mı noldu.Çıktı mı batan ha.Aldığın bedduaların altında ezilirsin inşallah köpek |
iii de tamam belki kırmızı kartlık bi posizyon diil ama hakem başka bi tarafa bakıo nası kırmızı gösterebilio kii sarı bile o posizyonda göstermesi hata çnk başka tarafa bakıo aaaaaahhhhhhhh hakemler aaaaaahhhhhhhhhhhhh |
Alıntı:
|
zaten kirmizi olmadigi hareketen anlasiliyor... serefsiz hakem |
Hakemlerin bir çoğu hırsızdır;Ekrem'in yaptığı penaltıdır.Ama...... kabul edin bu da Kırmızıdır.Hem de bal gibi.Aptallığı savunmanın lüzumu yok... |
bir de su acidan yaklasin olaya.hakem ve diger futbolcular nereye bakiyor.korner atilacak yere.yani topun gelecegi yere.bobo neyle ugrasiyor peki.horoz dovusu yapiyor.topla alakasi yok ki. kafasi baska yerlerde. tamam hakem zaten hakem degil de bizim futbolcu da melek degil. |
Ben bu konuyu açtım ama içimizde irlandalılar var galiba, hala yumruk attı diyorlar. Bakın işte kanıtı size. LİGTV deki poziyonu oluş anı, delgadoya dikkat çizginin üstünde, altta da öbür açıdan fotoğraf, azıcık gözü olanın bu iki resmin aynı kareye ait olduğunu anlar. Yazık diyorum çok yazık. http://img220.imageshack.us/img220/9814/32qo8.jpg http://img220.imageshack.us/img220/4191/31ov0.jpg Bu da ilk itme anı yukarıdaki resimle benziyor mu söyleyin... Yoruma açık olmasada yorum sizin. http://img220.imageshack.us/img220/2960/33go5.jpg Pozisyonu görmeden sırf istanbullu futbolcunun çığlığına kart veren hakeme, Pozisyonu adam gibi çekemeyen veya çektiğini göstermeyen ligtv ye, Poziyonu en net görüpte hakemi uyarmayan, ama bize gelince her türlü golü iptal ettirebilen yan hakemlere, Maçtan sonra bile delikanlı olamayan, bana yumruk attı diyen ********e, Bu sezon her türlü hakkımızı yiyen federasyona, Her maç türlü bahanelerle bir şekilde önümüzü kesen bütün bindirilmiş hakemlere Yazıklar olsun... http://img182.imageshack.us/img182/2093/31bv8.jpg Hiç bir şey koymuyoda bizim taraftarımız bile kırmızıydı diyo ya bu daha çok koyuyo insana. Bobo nun yapmaması gereken bir hareketti ama bunlar kırmızıysa her derbide 10 kırmızı olması gerekir... Forza alıntı . |
ÇOK AĞIR KARAR SARI OLMALIYDI |
hakemler zaten hep bize düşman!!! |
Bu bizden çalınna kaçıncı puan? |
Gözlük alıcam bu hakeme.Gözüne sokucam sonra |
yumruk diyen arkadaşlar lensle mi gözlüklemi bakar bu resme bilemiyorum ama yinede bobonun açıkçası saflık ettiğini düşünüyorum itmek yerine at kendini yere pentaltı çalar belki. Hiç mi izlemiyosun gs maçı millet nasıl artistik düşüşler yapıyo suç bizde yürekli, dürüst oyuncu alıyoruz kendini yere atıp penaltı yaptırmıyo. bence oyunculara gs maçları izletilir kendini yere atma dersi verilmeli |
Alıntı:
|
bıde bızım hoca hakemden ozur dılıo ben olsam elındekı dudugu bıtarfına sokardım pozısyonu gormuo bıle hakem resımdede gozukou net bı sekılde |
bobo vurmak zorunda kalmış ben görüntüleini seyrettim adam nasıl yapışmış boboya |
Boşu boşuna kırmızı kart vermiş ********. |
sarısı kırmızısı tartışılır arkadaşlar ama pozisyon anyada hakem konyaya bakıyo.bide yan hakem pozisyondan sonra hakemi uyarmak için bayrak bile kaldırmadı ki buda pozisyonun ne kadar ağır bi karar olduğunu gösterir.başka bi yere bakan bi hakem yardımcısıda uyarmıyosa nasıl oluyoda görmediği bi pozisyona kırmızı kart gösteriyo ben buna takıldım.emek çalan ********ler ya... |
ben dediğim şeyde bu boboya sahip çıkalım derken |
Ben ise hala iddia ediyorum hepiniz kadarda Beşiktalıyım.Bu pozisyon hakem yorumuna girer sarı da verilir,kırmızı da Bu pozisyonda hakem penaltıyı görmediği gibi,itişme pozisyonuda görmedi.Ekrem'in düştüğünü gördü.Ben Bobo'nun,düşeceği yerde kızıp iterek hiç gereği yokken hakeme yorum hakkı vermesini eleştiririm.Futbocu akıllı olacak bu saatten sonra kimse sorumsuzluk yapamaz,yapmaya hakkı yok.Yönetim tarafından ciddi şekilde bütün futbolcuların uyarılması gerekmektedir.Bunlara taraftar olarak her seferinde böyle destek çıkarsak daha çok 10 kişi kalırız sonra da hakem diye diye kendimizi yeriz.Madem hakem kötü niyetliyse,aklına karpuz kabuğunu düşürmeyeceksin. |
Bobo'ya sahip falan da çıkmıyorum.O ilk önce takıma sahip çıksın sonra biz ona sahip çıkarız. |
Hala söylüyorum,bu pozisyonun kırmızı kartla uzaktan yakından ilgisi yok.Kart vereceksende ikisine birden sarı kart vereceksin.Yüzde yüz hakem hatasıdır,hatanın babasıdır hemde!.. |
neden hep biz :( neden :( simdi gs macini izledim en az 2-3 tane pozisyona kart vermediler bizde birkac hafta once tello tehlikeli haraketten oyuncuya degmemesine ragmen sari gordu bugun gayse li bir oyuncu resmen vurdu KART YOK.. neden hep biz :( |
hakem sana neler diyorum ama bura yazılmazzz |
kırmızı kartlık bir pozisyon yok ... orada bobo bunalmış o baskıdan ... baskıda baskı olsa adam açmış kucaklarını boboyu sıkıor .... boboda naapsın adamı ittirior ... yumruk falan yok ...tv de bi kere izledim .... ittirme var ... sanki hiç yumruk görmedik...hakeme gelince hakem heralde bizim açıkta çıkan kavgaya bakıordu !!! |
ya inanmıyorum ya resmen hakem görmemiş bile...resmen başka bi yere bakıyo yaaaaa,deli olucam görse zaten vermezdi kırmızı falan |
bravo hakem helal sana seningibiler yüzünden türk futbolu bu halde |
bu ilki 2, ci de var iki kez yaptı yanliş foto |
Alıntı:
|
hakem görmüyo bile pozisyonu ve yumrukta atmamis itmis sadece |
Alıntı:
|
E artık adaletsizlik varsa kanında arkası dönük olsa bile fark etmez onun için. |
Ya arkadaşlar az önce Erman denen hergele söyledi kırmızı kart ya sadece forumda yazmakla bu iş gitmez biraz da birşeyler yapılsın yoksa bu kartların arkası da gelir. Oysa bence itişten önce Boboya penaltı yapılmış ama kimse bunu konuşmuyor. Hadi biraz konuşturun bu kuruları. |
alıştıgımız bi tablo yıllardır böyle...yapacak bişey yok...yönetim masaya yumrugunu vurmadıgı sürece böle gider ve her zaman bu tür olaylarla karşılaşmaya devam ederiz |
Türkiye`de Saat: 03:47 . |