![]() |
Arıkan: Bana güvenin Arıkan: Bana güvenin BEŞİKTAŞ'ın genç file bekçisi Hakan Arıkan, camianın yüreğine su serpti. Rüştü sakatlanınca İstanbul BŞB maçında şans bulan Hakan, "Hepimiz çok üzgünüz. Ama kaybettiğimiz avantajı derbide yeniden yakalayacağız. Görev verilirse, en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu. |
hadi be hakan göster kendini |
Açıkçası güvenmiyorum; ama güvenmekten başka çaremiz de yok...İnş. temiz bir maç çıkarırsın...Ama keşke Rüştü olsaydı kalede... |
ben güveniyorum elinden geleni yapacaktır. |
hakan ı geldiği günden beri begeniyorum o facia mac haric tek o deil takım berbattı. inş. bu büyük maçta toplayacak kendini. |
sana güvendik 8 yedik hala konuşuosn liver maçında 4 golü hediye ettin marsilyada hediye ettin febenin iklk maçında semihe asist yaptın sana çok givenioz hakan bey |
Güvenmekten başka şansımız olsa emin ol güvenmezdik, yok mudur şöyle pafta adam gibi bi kaleci yahu? |
yaa allah ıcın kotu kaleci deilll ama top sert geldiinde sektirio ilk mactata sektirdi semih geldi gol attı tek kötü yanı o zaten sektirmesi ama ins. en ii maclarındn birini cıkarırr sana güvenmekten baska caremiz yook hakan cık ve en güzl oynunu oyna :) |
ilk yarıda ki gbi oynarsa fener bise inönüde gol bi atamas ama ilk yarıdaki gbi oynarsa gerçi gene güsel ama ilk yarıdaki performansı çok güseldi |
başka şansımız yok zaten... |
Türkiye`de Saat: 06:48 . |