![]() |
7.5 milyon euro onun gbi bi futbolcuya az daha fasla olması gerek |
arsenal alır mı delgadoyu ya:)...yalan haber... |
bze ne verdiki gdicek.adamın arkasına 2 tane koşan adam koysa ertuğrul hocam delgadoyu izlemeye doyamcz ama nerdeee. |
Her oyuncu satılır bir şartla,yerine daha iyisini almak kaydıyla ve genç olmamak kaydıyla.Delgado Beşiktaş`ta kendisi kalmak istiyorsa kalmalıdır,hiç bir fiyatada satılmamalıdır,ben önümüzdeki sene daha iyi bi kadroyla Şampiyonlar liginde vizyon yapıp,daha iyi bir fiyata gönderileceğini düşünüyorum. |
Alıntı:
|
niyetlendirmeyeceksin kardesim boyle adamlari gitmeye hedeflerini koyacaksin ve bu adama diyeceksinki bu takimi senin oyun planin uzerine kurduk clde finalleri oynayacak kadronun icinde seninde bulunmani istiyoruz vizyonu genisletelim biraz cissenin yanina seneye al edmilsonu koy bunlarin onune delgadoyu ver kaptanligida bak sow yapiyormu yapmiyormu seneye besiktasin cok buyuk isler yapacagina inaniyorum |
eger şampiyonlar liginide düşünceklerse seneye bnce satmaları sacma olur kesnlkle satmamalılar |
Delgado yu da gönderirlerse kimle oynamayı düşünüyorlar acaba 10 numara olarak....! :(:(:(:(:( |
Alıntı:
|
hemen satsinlar... Bir dakika dusunmesinler... Besiktas 10 kisi oynamaktan kurtulur.. 26 macta 4 gol 4 asist yapmis adam hemde hic kosmuyorsa bizim takimda isi yok.. Ilgilterede oynayamaz.. Oynasa oynasa ispanyada oynar... |
Türkiye`de Saat: 01:43 . |