![]() |
İ.Akın:Asıl onlar yuhalansın istanbul Büyükşehir’in Beşiktaş galibiyetinde attığı golle önemli bir rol oynayan İbrahim Akın, bir grup Beşiktaş taraftarının kendisini yuhalamasını yadırgadığını söyledi. Akın, “Bir grup Beşiktaş taraftarı ayağıma top geldiğinde beni yuhaladılar. Beni yuhalayanlar, asıl beni Beşiktaş’tan gönderenleri yuhalasın” dedi. |
Haklı. |
Bi yürü git ibrahim artık 4 senede kimler geldi geçti hep şans verildi sana ne yaptın göndermeyeceklerdi de napıcaklardı söylesene sana 4 sene sabredeni yuhalamak lazım tabi haklısın. |
İbrahim Akın lig tv mikrofanlarına bu olaydan sonra olur böyle şeyler,futbolun içnide var garip duygularla çıktım sahaya ama hepimiz sonuçta progosyoneliz dedi. HER ÇIKAN HABERİ TAŞIMAYIN BU FORUMA.!!!! |
nedense bizden gidenler bizi beğenmezler zaten onun gibilere ihtiyacımız yok......... |
Alıntı:
|
akın gol attın diye biyerin mi kalktı |
haklı bence Cok hakLı ama olmus bitmiş adam işini yapıyor .. |
dememistir bence boyle birsey bosverin belediyeyi unutun onumuzde fener maci var medya motivasyonu hep buraya cekmeye calisiyor motivasyona giremesin takim diye sizde medyaya malzeme olarak katilmayin bugunden itibaren sadece fener macini konusmak istiyorum bu forumda |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:47 . |