![]() |
Demesinden doğalk başka ne olabilirki. Siz olsanız demezmsiniz. Ben olsam derim. Kimsenin yuhalamaya hakkı yok. |
Alıntı:
|
4 senedir takıma ne katkın oldu sen bide bunu düşün tek başına oynuyordun ailton la maç içinde kavga edicekdiniz. |
Kolpa haber... Moderatör arkadaş zahmet olmazsa kaynak belirtir misin? İbrahim maçtan sonra gayet efendice konuştu , Beşiktaş'a başarılar diledi , söylenecek çok şey var ama şampiyonluğa giden Beşiktaş'a zarar vermek istemem dedi... |
bi huzur verin,,bi huzur verin.....4 sene arkanda durulmasına say :S:S:S |
akın böyle bişey dememiştirde dese bile haklı adam bize karşı oynamasınmı şike mi yapsın. yada bizi tümer gibi para için mi sattı ne yaptı adam gibi topunu oynadı. hakikaten bu adamı harcayanlar utansın. 4 yıl bekleyip 6 ay kiralamaya sabredemeyenler utansın |
Böyle birşey yoktur arkadaşlar. Deseydi maçtan sonra yapılan röportajında söylerdi en azından benzer cümleleri. Maçtan 3-4 gün sonra bunları söyleyeceğini sanmıyorum. Medyanın huzursuzluk çıkarma çalışmalarından birisidir bu da... |
her türlü şans verildi kendisine....gitmeside çok normal...bu formunuda devamlı saglayamaz yada anca küçük takımda yıldız olur |
o kadar şans verildi, o daha çok çalışmak varken sürekli geriledi,ona tanınan kredi kimseyede tanınmadı.mahçupsun Beşiktaşa ve taraftarına.sus otur yerine akın |
Maçtan sonra İ.Akın çok düzgün konuştu Taraftarlar beni çağırdı onları seviorm dedi.! Kolpa basın.! |
Türkiye`de Saat: 15:15 . |