![]() |
rüştü içimi kemiriyo arkadaşlar.... ibb maçını ikinci yarısına hakanla başlayınca içimde tuhaf çelişkiler oluştu...rüştü ilk yarıdaki eziklerin maçından önce kart görüp cezalı duruma düşmüştü, şimdiki maç öncesinde de oynaması şüpheli deniyor...inşallah ben yanılıyorumdur... |
rüştü istese eziklerde kalabilirdi,kendi istedi beşiktaşa gelmeyi,ben inanmıyorum böyle birşeyin olma ihtimaline |
İlk devre oynanan maç öncesi kart olayı falan yoktu, hoca görev vermedi Rüştü kulübedeydi. Bu maçtada izleyenler bilir hatalı geri pasına yetişirken rakiple çarpıştı. Bu kadarda huzursuzluk yaratmaya gerek yok.. |
yapmayın beyler adam bilerekmi sakatlandı eziklerden geldi diye önyargılı davranıyoruz. |
yok daha neler bu kadar ön yargılı olmayın RÜŞTÜ ADAM GİBİ ADAMDIR BÖYLE BİR PİSLİK DÜŞÜNECEĞİNE İHTİMAL DAHİ VERMİYORUM. |
Boboya maç sattı diyenler bunuda der.Şaşırmıyorum artık... |
ben ihtimal bile vermiyorum |
yok bence böyle düşünme ben rüştünün bu kadar karaktersiz bi adam olduna inanmıyorum çok düzgün bi insan böle bi ********lik yapmaz. |
iç karışıklı mı yaşıyoruz nedir |
Alıntı:
|
rüştü futbol hayatında cok şeyler gördu başarı yada başarısız dönemler yaşadı avrupanın en kariyerli kulübünde bulundu ha başarılı olabildimi bence şansı yoktu kısmet olmadı ama ne olursa olsun sonuçta o kulüpte bulundu milli takımda oynadı bu saatten sonra bukadar kariyerden sonra bunu yapacağını hiç tahmin etmiyorum |
açıkçası bende rüştü,ye fazla güvenmiyorum |
kuruntu yapmayalım arkadaşlar rüştü maçtan kaçmaz!!! |
yha o maçda oynayacak bnce |
İhtimal dahilinde bile değil.' Rüştü çok efendi bir insandır.! Yapmaz öle bişey |
Türkiye`de Saat: 12:59 . |