![]() |
son haftalarda eski Gökhan'ı mumla arar olduk.Derbide bu açığını kapatmanı diliyorum.Şampiyonluk sizin elinizde.Nasılsa gol atarız önemli olan sizin avantajımızı koruyabilmenizdir. |
Biz de umuyoruz ki derbide forma giyer (: |
ben gökhan zan in son haftalardaki performansini cok begeniyorum acikcasi. elestirilere katilmiyorum. bütün kritik hamleler ondan geliyor. hep degisen partnerlerin aciklarini o kapatiyor. ibb macinda ilk golde de hatali zan degildi. gordon ofsayti kaldirmasa gol olmazdi. ikinci golde pozisyon hatasi var ama bir defansin o kadar üstüne gidilirse mutlaka bir yerde hata yapabilir. |
Son hafta hariç ben Gökhanın her maçına bayılıyorum zamanında hamleler yapğıyor duracağı yeri biliyor ama son maçta çok isteksiz böle ne bileyim sanki zorla oynuyormuş gibiydi umarım fener maçında eski gökhan geri döner |
ahh gökhan böle bi maç öncesi sakatlanman hiç iyi olmadı.. gordon baki inş. seni aratmaz |
sakatlanmasan şaşardım zaten |
yha ben bu çocuğun omzunu anlamadım,sürekli omzunda problem var |
Gökhan iyice bitti bu sene bir şey beklememek lazım. |
Derbiye hazır olması lazım,ona çok ihtiyacımız olacak.Ne olursa olsun Baki ve Gordondan çok çok iyi.İnş. sorun çıkarmaz g.zan... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:08 . |