![]() |
yıldız oyuncu sevmediği doğru coloccini melberg gibi isimleri istemesindende anlaşılıyor tabi |
oyun stlimize hiç uygun değildi.. ertuğrulada boşuna dil uzatmış başarının mimarini kıskanıyor mu diyelim artık??? |
Alıntı:
hadi cnm buna gercekten inanıyormusun.... |
Alıntı:
kesinlikle bu tarz örnekler çok.. |
Alıntı:
|
yha adamı kadro dışı bırakmışlar,ne demesini bekliodnz ki"ertuğrul harika hoca,bni beğenmedi canı saolsun,zaten bn de i bi oyuncu diilim" mi desin..gönderilen çoğu oyuncu yapar böle açıklamalar |
yıldız oyuncu paşa alexin yaptığının 10 da 1ini yapabilseydi keşke.yıldız oyuncuyla sorunu olsa sağlamın delgadoylada problem yaşaması gerekmiyomu |
Böyle bir şey dediğini tahmin etmiyorum,sonuçta daha takımdan ayrılmadı.Kesin olarak ayrılınca böyle bir açıklama yapabilir,bu çok normal.Sonuçta kendisi iyi bir futbolcu ve bizde yedek kaldı.Ertuğlul hoca onu değilde Delgadoyu tercih etti,burda suçlu aramamak lazım.Ricoyu tercih etseydi aynı sorunu Delgadoda yaşayacaktık.Sizce hangisi daha büyük sorun olurdu,Delgadonunkimi Riconunkimi?Delgado daha 25 yaşında,Rico 32 yaşında!..Cevap kendiliğinden çıkıyor zaten...Bir de Ertuğlul hocanın yıldızlarla iyi geçinmediği görüşüne katılmıyorum,hem öyle olsada dünyaın en büyük hocaları bu tarz hocalar zaten.Morinho en büyük örnek mesela!.. |
Milli takımdan dönen rico,manchesterden gelen kleberson,lyonda harikalar yaratan carew ibb ye gidip çehresini diştiren i.akın oynamıyorsa bizde bişeyler war.Özllklede ricodan çk umutlydum yaa... |
Türkiye`de Saat: 02:44 . |