![]() |
biletix sanırım teknik bi hata yaptı 25 yazarak 2 olarak düzeltilmiş şimdi. |
Del Bosque'nin parasını taraftardan çıkartacaklar galiba :) Benzer bir konuyu basketbol maçı biletlerinde de gündeme getirmiştik, bizim yönetim her önemli maçta fiyatlara baya bir ekleme yapıyor. Bakalım nereye kadar gidecek bu böyle.. |
Gs maçında en ucuzu 45'ti şimdi olmuş 60...Yönetim bu sene coştu! valla,inş. bu maçı alırız yoksa her bakımdan kötü olacak... |
yeni açık 60 herneyse de kapalı alt 150 bence bu çok yani..neyse alıcaz bu maçı ba$ka yolu yok! |
pahalı |
yuhh beeee eski açık bile 60 ytl olmuş anlaşılan maça gidemicez. |
yaw beşiktaş şampion olsun da 60 lıra feda olsun |
60 çok fazla ama ne yapalım gidecez maça beşiktaşımızı desteklemeye devam |
Alıntı:
adaş tehlikede bee gel çanuk seni bekliyorum :(:(:( |
Alıntı:
beylik duzu migrosa yada merter migrosa git bulursun yorma kafani |
yinede 60 cok fazla bencede hele kapaliya bakin 200 150 ytl bu ne be kardesim cl macimi ama yonetim hakli adamlar sezon basinda kombine satiyor taraftar alsin SIKINTIYA dusmesin boyle zamanlar gelince iste ama inaniyorumki istikrar saglansa besiktasim artik 20 binden asagi kombine satmaz taraftara guven veremedi bizim yonetim bu konuda |
bilet fiyatları normal bence sonuçta bu paralar kulübe destek hafta sonu bir gece çıkmazsın o parayla rahat maça gidersin Beşiktaş için az bir bedel..ben saat 6 gibi gişenin önünde olucam 5:30 bile olabilir |
karsılıgı olur insallah ne dıyım |
Kapalı bileti bulmam lazım kredi kartı ile alcam ama cok zor biliyorum ki cıkan 50 100 bilet coktan bitmiştir:)Bitmesede internet kilitlenir sabaha karsı biletix kuyruğuna gitmek lazım ama.. off her halde gene acığa düecez oda bulabilirsek |
bencede biraz çok ama gitmekte yenmekte şart oldu |
böyle haberleri duyunca antalyada olmakdan hoşlanmıyorum.. :( |
Boyle iş olmaz yaa..60 Ytl ne demek allah aşkına..??Ayıptır yazıktır be..Eminim maç günü statta yine maçı beleş izleyecek taraftarlar!! olucaktır..Daha fazla konuşmayacağım..TEK KELİMEYLE YAZIK!!! |
ya eskişehirde öğrenciyim para mara sorun değil tee burdan kalkıp 6saat yol gidicem istanbula oda sorun değil netten bilet bulmam lazım gidemezsem maça kafayı yerim waalla. |
Stad dolacak bu kesin... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar bişey sorucam biletixden aldığımız bileti sadece maç günü ve inönüden mi almak zorundayız |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hala bilet alamadım ben bu biletixi ..... |
2 Dk önce telefonla ulaşaibldim biletixe tamamen tükenmiş biletler arkadaşlar hiçbişey kalmamış :( |
bende biletixin müşteri hizmetlerini arayıpta bunlara sövmezsem ********in evlarları biliyolar siteye yüklenilceğini ona göre önlemini al ya.allah belanızı versin topunuzun biletix... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu işte bi iş var demicem çünkü olay ortada... eğer biletix karaborsacılarla işbirliği yapıyorsa buna engel olmalıyız ! tepkisiz bir taraftar topluluğu haline geldik bilmiyorum farkındamısınız. |
32 bin kişilik stat da yaklasık 13 bin kişinin kombinesi varmıs(ligtvden aldım bilgiyi)...geri kalan 19bin bilet 1.5saat içinde nasıl tükenir artı bilet fiyatları bu kadar pahalı burnuma pis kokular gelio... |
sabah 6,30 da kalkdım 7,15 de merter migrostaydım önümde 50-70 kişi vardı :) yuh dedim zorda olsa eski acıktan bilet bulabildim :) |
arkadaşlar arkadaşım yurtdışına çıktı kombinesini satıyor 4 maç için ezik maçı dahil 180 ytl istiyor.isteyen bana ulaşsın yardımcı olurum yeni açık |
Türkiye`de Saat: 09:32 . |