![]() |
Alıntı:
yanı her koşulda zorrr :(:( herkesin aklında alabilrmiyim korkusu var bende dahil artık kardeşim okula gitmeyecek ya stad yada biletixin önünde bekleyecek |
almanın tek yolu var sabah erken kalk koş en yakın biletx e git kuyruga gir şansın varsa karaborsadan kurtulur alırsın |
hepimize kolay gelsin hızlı olan kazanır bakalım doğunun en hızlısı kim |
Kişi başı 25 bilet yapmak karaborsayı teşvik etmekten başka birşey değildir. Bunu neyi düşünerek yapıyorlar anlamıyorum. Bir düşünün kim gidip 25 tane bilet almak ihtiyacı duyar. Yada 25 tane bilet alan bir kişi elindeki 24 tane bileti ne yapar. Resmen diyorlarki alın 25er tane bilet gidin karaborsa yapın paraları indiragandi yapın millet yeni açığa 100 -150 kağıt verip girsin yazık bu taraftara. Tam bir rezalete döndü bilet işi. |
Alıntı:
vurun abalıya demeyi çok seviyor bu yonetimmm |
sabah 8 de biletix önünde olmam yeterlimi :D yada her biletixden alınıormu |
Alıntı:
yanı on sıralarda olmaz lazım biraz gittiğin biletix yeride onemli gerçi |
gerçekten çok yanlış bizim gibi bir kulup yönetimine yakışmıyor biz hangi maç yalnız bıraktıkki onları bumaça gitmeyelim 3,5 bilete tamam ama yuh be 25 bilet tribünün yarısı ayıp be karaborsanın ekmeğine tereyağı sürüyorlar |
hangi biletixe gitmemi tavsiye edersin :D sen bilion bişiler galiba ben ilk gitcemde :) |
8 de gidersen benim gibi şanssızlarla birlikte televiztondan izlersin |
Türkiye`de Saat: 06:20 . |